Aankoopmakelaar Linda: ‘Zo vind je een Woerdens koophuis voordat het op Funda staat’

Aangeboden door Linda Makelaardij Woerden 25 april 2019

Woerdense huizen zijn momenteel ontzettend populair. Logisch, want het is een toplocatie om te wonen. Misschien ben jij momenteel wel op zoek naar een huis, maar vis je steeds net achter het net. Wat moet je nu doen? Schakel eens de hulp in van een aankoopmakelaar. Linda van Duuren van Linda Makelaardij helpt jou met het vinden van jouw nieuwe woning in Woerden.

Snel een overzicht van nieuwe koopwoningen

Linda zet als makelaar woningen in de markt, maar ze is ook NVM-aankoopmakelaar. Wat kan ze voor jou betekenen als je haar hulp inschakelt? Linda: “Je krijgt via WhatsApp of de mail wekelijks een nieuw aanbod van woningen, nog voordat ze op woningsites als Funda staan. Je bent er dus direct snel bij en dat werkt zeker in je voordeel!” Maar een aankoopmakelaar heeft nog veel meer voordelen als je op zoek bent naar een huis in Woerden.

‘Altijd maar die tijdsdruk, snel een bod doen anders is het huis weg, maak je wel de goede keus?’

Zenuwslopend proces

“Een huis kopen is best een zenuwslopend proces. Daarom kun je mij al je vragen stellen die je hebt. Bijvoorbeeld: wat moet er eerst gebeuren, een hypotheekgesprek, een taxatie of eerst een huis kopen? Ik kan je vertellen wat voor jou het beste is, voordat je op pad gaat om een huis te kopen”, aldus Linda.

(Lees verder onder de foto)

Makelaar Woerden
Linda helpt jou met het vinden van jouw nieuwe huis. Foto: Linda Makelaardij

Extra info over het huis

Ook krijg je via Linda extra informatie over het huis dat je op het oog hebt. Linda: “De verkopende makelaar heeft vaak meer info over een huis beschikbaar dan dat alleen in de brochure staat. Ik zorg ervoor dat je deze informatie ook krijgt. Daarnaast wil je natuurlijk ook meer weten over de buurt van de woning en wat de bouwkundige staat is van je toekomstige paleis. Dit kom je ook allemaal te weten.”

Wat kun je het beste bieden?

Heb je eindelijk jouw stulpje gevonden, dan ga je een bod doen. Maar wat moet je nu gaan bieden? “Altijd maar die tijdsdruk, snel een bod doen anders is het huis weg, maak je wel de goede keus? In deze drukke woningmarkt is het eerder een regel dan een uitzondering dat meerdere mensen tegelijk op een huis bieden. Ik vertel je wat het huis waard is en geef je advies over wat jij het beste kunt bieden. En dat hoef je niet zelf te regelen, dat doe ik allemaal voor je”, zegt Linda. Dat is nog eens handig!

‘De verkopende makelaar heeft vaak meer info over een huis beschikbaar. Ik zorg ervoor dat je deze informatie ook krijgt’

En dan tijd voor feest

Als koper is het slim om de woning eerst bouwkundig te laten keuren, voordat je feest gaat vieren. Linda: “Het is belangrijk dat de overeenkomst eerst op papier komt en alle afspraken goed zijn vastgelegd. Als er nog een bouwkundige keuring uitgevoerd moet worden, dan is het even wachten op de uitslag hiervan. Maar na het tekenen en alle papieren rompslomp is het dan eindelijk tijd voor een feestje en mag de champagne opengetrokken worden!”

Maak een vrijblijvende afspraak

Kun jij wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht naar een nieuwe woning in Woerden? Neem dan contact op met Linda voor een vrijblijvend gesprek. Linda snapt dat je overdag druk bent, dus je kunt ook afspreken in de avond of op zaterdagen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Linda Makelaardij Woerden. Meer over Linda Makelaardij Woerden ontdekken?

Linda Makelaardij Woerden makelaars

Nu gesloten09:00 - 20:00

Harzstraat 1, Woerden

Bekijk meer:makelaars

Lees ook:

makelaar vragen faq woerden

Makelaar Linda: ‘Deze vragen worden het meest gesteld tijdens bezichtigingen in Woerden’

Als makelaar hoor je tijdens bezichtigingen allerlei vragen voorbijkomen. Tijd om de meest gestelde ...
Linda Makelaardij Woerden

7 redenen waarom je wél een makelaar in moet schakelen

Een huis is een van de grootste aankopen in je leven. Zelf de rol van makelaar op je nemen kan. Maar...

adv.