Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daten vindt Milly ongemakkelijk, dus trouwde ze met een vreemde: ‘Ik had mij er helemaal aan overgegeven’

Door Kirsten Bliekendaal 15 januari 2020

Trouwen met een wildvreemde. Dat deed de Woerdense Milly Scheel (31) voor de ogen van haar eigen familie en nog eens duizenden Nederlanders die voor het programma Married at First Sight aan de televisie zaten gekluisterd.
“Het was een groot avontuur dat ik iedereen kan aanraden,” blikt Milly terug op haar deelname aan het televisieprogramma waarin mensen worden gematcht op basis van de wetenschap. Pas bij het altaar zag Milly haar inmiddels ex-man Joost voor het eerst. “Zijn uitstraling, het voelde gelijk goed toen ik hem daar zag.”

‘Natuurlijk hadden mijn ouders iets anders in gedachten over mijn eventuele bruiloft. Mijn vader moest mij toch weggeven aan een vreemde man.’

Impulsief

“Een vriendin had een vragenlijst ingevuld en vroeg mij of ik die wilde insturen. Ik dacht: waarom niet, laten we iets geks doen voordat ik 30 word. Ik ben best wel impulsief ja, dus eigenlijk verbaasde het niemand.” Toch moest Milly wel even slikken toen ze vorig jaar werd uitgekozen. “Dat had ik nooit gedacht, waarom kiezen ze mij? Ik ben toch een vrij kritisch persoon,” lacht ze.

Married Milly
Still uit Married at First Sight

Ongemakkelijk

Over aandacht van de mannen heeft de Woerdense naar eigen zeggen geen klagen. “De juiste man ben ik nog niet tegengekomen, of zij mij niet. Bovendien vind ik dat daten maar afschuwelijk en ongemakkelijk. Als je eenmaal aan de praat bent gaat het wel, maar die periode vooraf, dan haak ik vaak al af.” Dus trouwde ze voor de draaiende camera’s met een man die ze niet kende. Over ongemakkelijk gesproken. “Je gelooft het niet, maar dat is dus helemaal niet ongemakkelijk. Ik had geen verwachtingen, geen controle over de situatie en alles was geregeld. Ik heb me er helemaal aan overgegeven. Dat is echt anders dan een date waarbij je moet nadenken waar je afspreekt, hoe je eruit ziet et cetera.”

Steun

“Natuurlijk hadden mijn ouders iets anders in gedachten over mijn eventuele bruiloft. Mijn vader moest mij toch weggeven aan een vreemde man. Maar ze zijn er altijd voor mij.” Na het ja-woord, hun eerste kus (“die was wel wat ongemakkelijk”), sliepen Joost en Milly gelijk in een bed. “Dat voelde op een of andere manier toch heel vertrouwd. Maar zeker die tijd erna ga je beiden door een enorme rollercoaster aan emoties. Het was pittig. Je leert elkaar echt goed kennen, want je bent dan gewoon niet altijd even vrolijk. Wat je wel bent als je rustig begint met daten. Dan let je goed op hoe je je gedraagt.”

Bekendheid

Niet alleen Joost leerde Milly kennen, een groot deel van Nederland keek ook wekelijks mee. “Ineens hadden heel veel mensen op sociale media een mening over mij. Dat vond ik best heftig.” Vooral op sociale media stroomden de reacties binnen. “Gelukkig werden die steeds positiever.” Ook in Woerden wordt ze overal herkend. “Elke dag word ik wel aangesproken of zie ik dat mensen het over mij hebben. Dat hoort erbij. Ik vind het niet per se erg. Ik gedraag me er niet anders door, zoals ik op televisie ben zo ben ik ook in het echt.” Een voordeel is dat de mannen haar gemakkelijker aanspreken. “Nu hebben ze iets om over te beginnen.”

Weer op zoek naar de liefde

Haar huwelijk strandde in augustus vorig jaar, maar bij de pakken neerzitten doet Milly niet. Ze gaat weer op zoek naar de liefde in het programma Married at First Sight – Second Chance. Zie jij Milly wel zitten? Dan kan je je nog opgeven voor Second Chance via deze link. Later dit jaar, de exacte datum is nog niet bekend, is haar zoektocht naar de liefde te zien bij Videoland.


Lees ook:

Cisca Griffioen

Cisca waakt over de Woerdense winkelliefhebber: ‘Lege winkelpanden, het liefst zo min mogelijk’

Zo snel mogelijk het bordje ‘Te Huur’ plaats laten maken voor het bordje ‘Hier opent binnenkort’. Da...

Woerdense Milly gaat weer op zoek naar de liefde in datingprogramma

Milly Scheel uit Woerden trouwde afgelopen jaar met een man die ze nog nooit eerder had gezien voord...

Deleted scenes; dit zag je niet op tv maar wel op Milly’s Instagram over Married At First Sight

Ook als je gaat trouwen met een wildvreemde man, zoals de Woerdense Milly doet in het televisieprogr...

Inspirerend! Deze 8 Woerdenaren zijn het jaar goed begonnen

Wist dat je uit onderzoek blijkt dat je gezonder, gelukkiger en blijer wordt van iets goeds doen voo...
Duurste woningen Woerden 2020

Dit zijn de 3 duurste woningen die momenteel te koop staan in Woerden

Als je nog ergens een miljoentje hebt liggen, dan kun je daar in Woerden een mooie villa voor kopen....

adv.