Kudos en ruim 100.000 views op Dumpert voor Woerdens verjaardagsfeestje

Door Sylvia Vos 14 augustus 2018

Als je dertig wordt, is dat zeker reden voor feest. Als je met vier vrienden in hetzelfde jaar dertig wordt, dan is het reden voor héél groot feest. Zo groot dat je alles uit de kast trekt en vervolgens met je filmpje op Dumpert belandt. Het verjaardagsfeest’je’ van Woerdenaren Maarten en Frank Tuit, Florian Bos en Herman Hilgeman doet inmiddels ruim 100.000 views op Dumpert. Lekker bezig, mannen!

(Het filmpje staat onderaan het artikel)

Het was een feest met alles erop en eraan, vertellen de tweelingbroers Maarten en Frank Tuit. Frank: Ik vond het eigenlijk niet zo leuk om dertig te worden, dus dan het feest maar écht leuk aanpakken. Ik weet niet of je die bruiloft gezien hebt die viral ging op Dumpert met die Defqon-eindshow bij een kasteel? Het leek mij dus leuk om ook zoiets te doen.”

Viral?

“Wij hadden geen duizenden euro’s budget, maar het ging meer om het idee. En ik ben social media strateeg van beroep, dus ik wilde kijken of het ons zou lukken om ook viral te gaan. Dat was me namelijk nog nooit eerder gelukt.”

Een Defqon-eindshow werd geregeld, de gasten – een man of zeventig – werden gevraagd in Peaky Blinders-outfit te komen, want dat was het thema en het feest in een Kamerikse achtertuin kon los. Behalve tijdens de gefilmde eindshow. Frank: “Die was bedoeld om naar te kijken”. Het filmpje ervan ging dus volgens plan naar Dumpert en ruim honderdduizend views is inmiddels het gevolg.

En de buren dan?

Voor wie zich zorgen maakt om de buren van de Kamerikse achtertuin, niet nodig. Frank: “We hebben van niemand klachten gehad. De tuin ligt redelijk aan de rand van Kamerik en de speakers stonden op het weiland gericht.”

Geheel passend bij Dumpert gaan ook de reacties onder het filmpje behoorlijk los. Maar daar maakt Frank zich niet druk om. “Een van de reacties is: ‘afzeiken is beter doen’.” Daar kan Frank zich prima in vinden. “En het feestje was top.”

Meer Woerden op Dumpert

Het is niet de eerste keer dat Woerden het ‘lekker doet’ op Dumpert. Deze filmpjes, die we al eens voor je op een rijtje zetten, kregen ook flink wat views en kudos:

McDonalds Dumpert Woerden Mac

3 x bizarre, oude video’s van Woerden die we tegenkwamen op Dumpert

Dumpert is altijd goed voor geinige video’s en foto’s. En ja: ook van Woerden worden er zo nu en dan...

Video’s op indebuurt Woerden

Woerdenaren doen het hartstikke prima in beeld. Check hier maar eens onze nieuwe videosectie op indebuurt. Die staat vol met filmpjes die wij maakten, die jullie zelf maakten of waarin jullie en andere Woerdenaren schitteren als ware filmsterren.

Toffe video gemaakt of gespot? Stuur ons vooral een mailtje!

Contact

  • Wie mogen we bedanken?

  • Kunnen we je eventueel bellen voor meer informatie?
  • indebuurt, onderdeel van de Persgroep, gebruikt uw persoonsgegevens ter verwerking van aangeleverde informatie, ter beantwoording van vragen, voor deelname aan acties en/ of inschrijving voor nieuwsbrieven. Meer informatie is te vinden in ons privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

adv.