Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Eindelijk weten we of Woerdense Milly getrouwd blijft met ‘haar onbekende man’

Door Redactie indebuurt Woerden 9 juni 2019

Zal onze Woerdense Milly getrouwd blijven met Joost? Een man die ze pas op haar bruiloft ontmoette? Zondagavond (9 juni) weten we het, want dan is de laatste aflevering van Married At First Sight.

In het programma gaan kandidaten met elkaar trouwen, zover nog niets nieuws onder de zon. Dit kennen we al sinds Linda de Mol met Love Letters begon. Máár, hier is toch wel iets anders aan de hand. De kandidaten trouwen met iemand die ze nog nooit hebben gezien!

Ze worden gekoppeld door verschillende deskundigen. Ze trouwen, gaan op huwelijksreis, gaan even samenwonen en dan… moeten ze beslissen of ze samen blijven. Of niet.

De ontknoping

Zondagavond beleeft dit RTL4-programma het hoogtepunt. In eerdere afleveringen zagen we de spontane Woerdense Milly Scheel kennismaken met haar echtgenoot Joost uit Nijmegen. De twee moesten – uiteraard – even aan elkaar wennen, maar op huwelijksreis kwam de humor om de hoek kijken. Ook het bezoek van Joost aan zijn Woerdense schoonfamilie leek wel vlotjes te verlopen. Maar, is dat genoeg om samen te blijven?

Ondertussen op Instagram

Intussen komt er op de Instagram van Milly wel al een tipje van de sluier voorbij. Want als je je kersverse echtgenoot wel kennis wilt laten maken met de Koeiemart, dan zit het wel goed, toch?

Toch verklapt ze – ook op andere foto’s – nog niet echt hoe het zit. Er zit maar één ding op: zondagavond even kijken.

View this post on Instagram

Als je terug komt van je huwelijksreis en direct door mag naar de Nacht van Woerden en Koeiemart 🐄 En je je kersverse echtgenoot (die je 5 dagen kent) toch alvast een beetje kennis wil laten maken met de tradities van Woerden, kun je natuurlijk alleen maar een prachtig vlogje maken! 🙈 . . . . #mafs #mafsnl #mafs4 #marriedatfirstsight #blindgetrouwd #joostenmilly #joost @jfm.joost #milly #rtl4 @rtl4 #videoland @videolandonline #koeiemart #koeiemartwoerden #traditie #nachtvanwoerden #fietsen #koeien #handjeklap #oliebollen #markt #feestje #joostisandersgeaard #lekkermetdemeiden #slaaptekort #teamnosleep #afpartyhoneymoon #vlogtalent #vloggen #vloggerlife #woerden #woerdencity

A post shared by Milly Scheel MAFS S4 👰🏼🤵🏼 (@millymip) on

Wanneer?

Married At First Sight: zondagavond 9 juni, 20.00 uur op RTL4.

Lees en bekijk ook:

Deleted scenes; dit zag je niet op tv maar wel op Milly’s Instagram over Married At First Sight

Ook als je gaat trouwen met een wildvreemde man, zoals de Woerdense Milly doet in het televisieprogr...

Woerdense Milly trouwt met onbekende man in tv-programma Married At First Sight

Het is misschien wel een van de meest opmerkelijke televisieprogramma's van het moment; Married At F...

 

adv.