Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Favorieten van Carla: ‘Vanuit Woerden kun je uren wandelen in de stilte’

Door Jurgen Rupschus 3 februari 2018

De beste tips, die komen van de locals. Want wie in de stad leeft, kent vaak de allerleukste plekken. Deze week vertelt Carla over haar favoriete plekjes in Woerden.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Carla Vermeend

Carla Vermeend
Foto: Margo de Wijk

Carla werkt bij de gemeente en is fotograaf. “Ik kom uit Utrecht, een drukke stad. Woerden vind ik erg fijn, omdat je zo in de natuur bent en de rust kunt opzoeken. Daarom heb ik de volgende foto’s uitgekozen van mijn favoriete plekken.”

Klik op de pijltjes of swipe naar links voor de favoriete plekken van Carla.

Oude Rijn: wandelen en varen

Oude rijn
Foto: Carla Vermeend

Een van de plekken waar Carla graag komt, is de Oude Rijn. “Je kunt lekker wandelen langs de rivier, maar ook varen vinden we heerlijk. Via de Oude Rijn vaar je zo de Grecht op.”

De Grecht: prachtig gebied

Foto: Carla Vermeend

En de Grecht is echt een plek waar Carla tot rust komt. “Het is een prachtig gebied waar je langs vaart. Maar je kunt er ook lopend heen. Vanuit Woerden loop je zo de stilte in en kun je uren wandelen”, vertelt Carla.

Natuur in de stad

Brediuspark
Foto: Carla Vermeend

Ook loopt Carla graag met haar camera door het Brediuspark. Dat snappen we, want daar kun je mooie plaatjes schieten. “Met het Brediuspark hebben we een stukje natuur midden in de stad. Het is een prachtig klein landgoed.”

Boerenpolders

Polder Kamerik
Foto: Carla Vermeend

“Elk seizoen maak ik wel een wandeling door de polders bij Boer Bert en de Boerinn. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van dit mooie gebied”, zegt Carla.

Zonsondergang bij Weidepad

Weidepad Woerden
Foto: Carla Vermeend

“Als je langs het Weidepad in Molenvliet loopt, dan loop je ook langs een klein stukje natuur. Hier kun je mooie zonsondergangen zien. Wel met een uitkijkje op de snelweg trouwens.”

Wat zijn jouw favorieten?

Laat ons weten wat jouw favorieten zijn via dit formulier. Wie weet ben jij wel de volgende die op indebuurt vertelt wat de hotspots in Woerden zijn!

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.