De favorieten van Sander: ‘Na een bardienst sliep ik daar vaak op de bank’!

Door Maaike Sneekes 13 april 2019

Heb je gezien dat de zon schijnt? Hoog tijd dus om van de bank te komen en Woerden verder te verkennen! Wij geven je de beste tips en die komen natuurlijk van onze locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekjes. Deze week deelt Sander zijn 5 hotspots in Woerden.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Dit is Sander

Foto: Astrid Epping

Sander Epping (43) is een geboren en getogen Woerdenaar. Samen met Astrid en hun drie kinderen Ruben, Marith en Lianne, wonen zij op een mooie plek in het Schilderskwartier. Sander is Commercieel Manager bij Rentokil, maar velen kennen hem misschien beter als de gitarist van The Pinheads. In 2017 deden zij mee aan ‘The Clash of the Cover Bands’. Hiermee belandden zij in de finale en mochten ze de zaal plat spelen in Paradiso. Maar Sander speelt ook graag in zijn eigen stad, zoals hij bijvoorbeeld al vaker deed op de Woerdense VakantieWeek. Want zoals hij zelf zegt: “Zeg je Woerden, dan zeg je Woerdense VakantieWeek!”

Exercitieterrein

Foto: The Pinheads

“Ik heb hier met onze band ‘The Pinheads’ al een aantal keer opgetreden tijdens de leukste week van het jaar. Binnenkort mag ik hier wéér staan met onze band. Op vrijdag 24 mei mogen we los gaan op het Woerdens Lentefestival. We treden op tijdens de ‘Legends of Rock Tribute Tour’ en zullen die avond samen met andere tribute bands optreden. Er zullen nummers gespeeld worden van o.a. AC/DC, Metallica en Guns ‘n Roses. Dat wordt weer genieten!”

Greftpark

Sander Epping
Foto: Astrid Epping

“Ik woon tegen het Greftpark aan en dat is echt ideaal als je een hond hebt. Er is daar een groot hondenveld en speelveld, dus onze hond Lola vermaakt zich daar prima. Je kunt vanuit het park heel ver kijken over de weilanden en de zonsondergang is echt ongelooflijk mooi. Astrid en ik laten Lola overdag uit en onze Ruben van 16 neemt tegenwoordig de laatste ronde voor zijn rekening!”

K’77

Foto; indebuurt Woerden

“Hier is mijn muzieksmaak zich echt gaan vormen en ook de roots van onze band liggen hier. Ik ben hier 8 jaar bestuurslid geweest, waarvan ik 2 jaar als voorzitter heb gewerkt. Geweldig dat een vereniging zoals ‘K’ al zó lang zonder gemeentelijke subsidies draaiende wordt gehouden. En de sfeer is altijd heel gemoedelijk, echt top! Als ik hier vroeger bardienst had, ging ik midden in de nacht niet meer naar huis, maar sliep ik op de bank. De volgende dag moesten we weer schoonmaken. Ik ging alleen even naar huis om te douchen, want ‘s avonds moest de tent weer open!”


Meer over K’77 ontdekken?

K’77 bars

Nu gesloten21:00 - 02:30

Hoge Rijndijk 3A, Woerden

Bekijk meer:bars

Hondenstrand Cattenbroek

Foto: indebuurt Woerden

“Afgelopen zomer was het vreselijk heet en toen bleek dit hondenstrandje een uitkomst voor ons! Als ik uit mijn werk kwam, laadden we de auto vol met klapstoelen en een koelbox en reden we direct richting Cattenbroekerplas. De hond heeft daar alle vrijheid om rond te lopen en we hebben daar heerlijk met Lola kunnen zwemmen. Nouja, we hebben haar eerst even moeten léren zwemmen. Maar dat was geen probleem, aangezien het water daar vrij ondiep is. Het was een hete zomer, maar dankzij dit leuke plekje hebben wij ons prima kunnen redden!”

La Payuca

“Wij eten hier heel graag met ons gezin. Als Astrid en ik hier met z’n tweeën komen eten, drinken we aan het eind van de avond graag nog een borrel met eigenaar Santos. Ik ben een rasechte carnivoor en kom dus keer op keer terug voor het heerlijke vlees dat ze hier hebben. Jaren terug hadden we een optreden bij Café Walzicht. De gitarist die bij La Payuca had gespeeld, was klaar met werken en kwam even bij ons om de hoek kijken. We hebben hem toen met gitaar en al het podium opgeroepen en even later stond hij samen met ons te rocken voor een afgeladen Walzicht!”


Meer over La Payuca Woerden ontdekken?

La Payuca Woerden argentijnse restaurants

Nu gesloten17:00 - 22:00

Wilhelminaweg 20, Woerden

Bekijk meer:argentijnse restaurants

Lees ook:

De favorieten van Maaike: ‘Oppassen voor de kroketten, die zijn misdadig lekker!’

Kom jij altijd op dezelfde plekken en is het tijd voor iets anders? Wij helpen je. De beste tips, di...

De favorieten van Danita: ‘Ik voel me soms net Freek Vonk als ik hier loop’

Op zoek naar mooie plekken, maar geen inspiratie? Geen nood. Want de beste tips, die komen van de lo...

De favorieten van Florian: ‘De parkeergarage is een ondergewaardeerde plek’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekj...
Marleen Cuijpers favorieten

Favorieten van Marleen: ‘Langs de Singel fietsen voelt als thuiskomen’

Marleen Cuijpers (21) studeert journalistiek en woont momenteel in Utrecht. Maar de geboren en getog...

Favorieten van Kimberley: ‘een plek waar iedereen zichzelf mag zijn’

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft, kent de allerleukste plekj...

 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.