Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen in tijden van corona: zo gaat deze modezaak in Harmelen ermee om

Aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle 14 april 2020

Voor iedereen zijn het rare tijden vanwege het coronavirus, ook voor ondernemers. Nu zijn enkele kledingwinkels wel gewoon geopend, maar daar geldt een aantal maatregelen. Eén van die modezaken is Vallen Mode in Harmelen. Hoe gaan zij om met deze maatregelen?

“We hebben aangepaste openingstijden voor onze twee modezaken in de Kalverstraat. De winkel voor dames en is van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend. En dat geldt ook voor de winkel met herenkleding”, vertelt Fauve Hermans van Vallen Mode.

Je kunt dus wel shoppen bij Vallen Mode, maar tijdens de openstelling zijn er natuurlijk verscherpte maatregelen. “Zo mogen er maximaal zes klanten in de winkel zijn en zij moeten bij binnenkomst hun handen reinigen. En we letten scherp op de 1,5 meter afstand.”

Privé-afspraak maken

In je eentje shoppen is trouwens ook mogelijk. Fauve: “Wil of kun je niet naar de winkel komen? Dan kun je ook een privé-afspraak maken om zo te kunnen winkelen wanneer de winkel gesloten is. Dit kan van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 12.00 uur.”

Webshop

En als je echt de deur niet uit kunt en toch wil shoppen bij de lokale ondernemer, dan kun je altijd nog naar de webshop van Vallen Mode gaan. Die is 24/7 geopend!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle. Meer over Vallen Mode Fashion & Lifestyle ontdekken?

Vallen Mode Fashion & Lifestyle kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Kalverstraat 2-8, Harmelen

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees ook:

Butcher of Blue Vallen Mode Harmelen

Al meer dan 60 jaar een succes: dit is het geheim van deze kledingwinkel

Als een kledingwinkel een nieuwe collectie binnen heeft, dan is het extra leuk om te shoppen. Wat he...
Vallen Mode Harmelen Hans en Leonora Hermans

Kledingwinkel van Hans en Leonora bestaat 60 jaar: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Als je een kledingwinkel hebt die al 60 jaar bestaat, dan kun je toch echt wel zeggen dat het een su...

adv.