Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat een hitte! Hier in de Voorstraat vind je nog volop ventilatoren

Aangeboden door Outlet Huishoud.nu 11 augustus 2020

Het is onwijs warm en dan is een koel briesje in huis wel zo lekker. Wat daarbij kan helpen is een ventilator. Zoek je momenteel ventilatoren in Woerden? Wij hebben een tip voor je! De outlet Huishoud.nu in de Voorstraat heeft nog volop voorraad. En ze zijn ook nog eens scherp geprijsd. Dus ga op je gemakje – want hé, het is te warm om te rennen – naar de winkel.

De verkoop van ventilatoren gaat hard. Logisch, want het is deze week bijna niet uit te houden in de Woerdense huiskamers en slaapkamers. Tenzij je een airco of al een ventilator hebt natuurlijk. Bij Huishoud.nu hebben ze verschillende ventilatoren in de aanbieding.

Eentje voor op tafel

Als je thuis aan het werkt bent, is een tafelventilator heel handig. Bijvoorbeeld eentje van RVS. Deze ventilator heeft drie standen en de prijs is €39,99. Een heel voordelige ventilator bij de outlet (voor €19,99) is de witte tafelventilator van kunststof. Ook hier zitten drie snelheidsstanden op, zodat je tijdens een warme dag lekker koel in jouw woning blijft.

Staande ovatie

Je vindt bij de outlet op Voorstraat 81 nog meer ventilators. Zoals de draaide torenventilator van 80 centimeter hoog. Je kunt kiezen uit drie standen en voor €29,99 is het apparaat van jou! Daarnaast vind je in de winkel ook twee staande ventilatoren, eentje van RVS en één van kunststof. Je kunt ze uitschuiven tot een hoogte van 125 centimeter en het apparaat heeft drie standen. Het kunststof exemplaar kost €19,99 en voor de staande ventilator van RVS betaal je €59,99.

Tekst gaat door onder de foto’s.

Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden

De outlet Huishoud.nu in de Voorstraat heeft veel verschillende artikelen die je voor een prikkie kunt kopen. Voor een ventilator in Woerden kun je er terecht, maar je vindt er onder andere ook airco’s, speelgoed, mondkapjes, huishoudelijke artikelen, wenskaarten, koffiezetapparaten en keukenartikelen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Outlet Huishoud.nu. Meer over Outlet Huishoud.nu ontdekken?

Outlet Huishoud.nu winkelen

Gesloten09:30 - 17:00

Voorstraat 81, Woerden

Bekijk meer:winkelen

adv.