Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voorbereiden op warme zomer: hier vind je verkoelende ventilatoren in Woerden

Aangeboden door Outlet Huishoud.nu 19 juni 2020

Met een warme zomer – volgende week wordt het al heel heet – voor de deur kun je beter goed voorbereid zijn. Want zonder bijvoorbeeld een ventilator, kan het heel heet worden in je woon- of slaapkamer. Op zoek naar een ventilator in Woerden? In de stad vind je bij de outlet Huishoud.nu in de Voorstraat naast airco’s verschillende ventilatoren die ook nog eens heel scherp geprijsd zijn. We zetten ze voor je op een rij. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Tafelventilator van RVS

Ventilatoren
Foto: indebuurt Woerden

Bij Huishoud.nu hebben ze verschillende ventilatoren in de aanbieding. Als je thuis aan het werkt bent, is een tafelventilator heel handig. Bijvoorbeeld deze van RVS. De ventilator heeft drie standen en de prijs is €39,99. Wil je een voordeligere variant van de tafelventilator, kijk dan even op de volgende pagina.

Kunststof ventilator in Woerden

Foto: indebuurt Woerden

Een heel voordelige ventilator bij de outlet: voor €19,99 koop je deze witte tafelventilator van kunststof. Ook hier zitten drie snelheidsstanden op, zodat je tijdens een warme dag lekker koel in jouw woning blijft.

Draaiende torenventilator

ventilator in Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Je zet ‘m op de grond, drukt op de knop en hij zorgt door de draaistand ervoor dat door de hele kamer een fijn briesje waait. De ventilator is van kunststof, is 80 centimeter hoog en je kunt kiezen uit drie standen. Perfect voor iedere ruimte in jouw huis. Voor €29,99 is het apparaat van jou!

Een staande ovatie

ventilator in Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Zet deze ventilator neer waar je wilt en jij blijft lekker koel tijdens een warme zomerdag. De staande ventilator van RVS kun je uitschuiven tot een hoogte van 125 centimeter en heeft drie standen. Voor €59,99 haal je de ventilator in huis. Snel dus even naar de outlet in de Voorstraat van Woerden!

En een buiging voor deze ventilator in Woerden

Ventilator in Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Ook de staande ventilator van kunststof heeft drie standen en kun je uitschuiven tot een hoogte van 125 centimeter. Het snoer wat je erbij krijgt is maar liefst 130 centimeter lang, dus je kunt het apparaat op elke plek neerzetten die je maar wilt. De kop van de ventilator kun je buigen. De prijs is heel aantrekkelijk, want net als de tafelventilator, betaal je maar €19,99 voor dit exemplaar.

De outlet Huishoud.nu in de Voorstraat heeft veel verschillende artikelen die je voor een prikkie kunt kopen. Voor een ventilator in Woerden kun je er terecht, maar je vindt er onder andere ook airco’s, speelgoed, mondkapjes, huishoudelijke artikelen, wenskaarten, koffiezetapparaten en keukenartikelen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Outlet Huishoud.nu. Meer over Outlet Huishoud.nu ontdekken?

Outlet Huishoud.nu

Vandaag gesloten

Voorstraat 81, Woerden

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.