Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Supertof! Jij kunt naar de PME Legend Denim Experience in de buurt van Woerden

Aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle 16 september 2019

Wil jij gratis fashionadvies van een specialist van het bekende jeansmerk PME Legend? Dan moet je op zaterdag 21 september in Harmelen zijn. Vallen Mode organiseert namelijk de PME Legend Denim Experience samen met experts van het merk. Jij kunt allerlei broeken van PME passen en een mode-expert vertelt welke broek het best bij jou past.  

“We zijn superenthousiast over dit event. We hebben heel veel verschillende jeans van PME Legend klaarliggen die gepast kunnen worden. En dankzij het advies van de PME-specialist, gaan klanten met de meest comfortabele jeans naar huis. Daarnaast hebben we ook leuke acties in de winkel”, vertelt Fauve Hermans van Vallen Mode. “Bij aankoop van een PME jeans, krijg je een t-shirt cadeau. En bij aankoop van €249,- aan items van PME, krijg je een PME Cabin Backpack.”

Meer acties

Als je aan €399,- aan producten van PME Legend besteed, krijg je een leren aktetas cadeau. Ook kun je een leren weekendtas cadeau krijgen ter waarde van €349,- als je €499,- aan PME items uitgeeft.

Waar en wanneer?

De PME Legend Denim Experience start op zaterdag 21 september om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Het adres van Vallen Mode is Kalverstraat 2-8 in Harmelen.


Meer over Vallen Mode Fashion & Lifestyle ontdekken?

Vallen Mode Fashion & Lifestyle kledingwinkels

Gesloten09:30 - 17:00

Kalverstraat 2-8, Harmelen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.