Scoor deze superleuke cadeautjes onder de €15,-

Aangeboden door Kitchen2Table Woerden 29 november 2017

Leuke en praktische cadeautjes scoren onder de vijftien euro is niet altijd even makkelijk. Daarom geeft Astrid van Kitchen2Table zeven tips voor cadeautjes onder de €15,- die superhandig zijn om te gebruiken in de keuken of tafel. Zo maak jij iemand heel blij met een gaaf cadeau. En ben jij niet al te veel geld kwijt. Check snel deze voordelige presentjes:

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

3-in-1 avocadosnijder

SInterklaascadeau onder 15 euro
Foto: Kitchen2Table

Astrid: “Als je van avaocado’s houdt, dan is dit echt de uitkomst. Met deze 3-in-1 Goodgrip snijd je de vrucht gemakkelijk open en haal je op een eenvoudige manier de pit eruit. Ten slotte gebruik je de slicer om de avocado uit zijn schil te halen. Met dit handige tooltje is het dus nooit meer knoeien.”

Prijs van de Goodgrip: €7,50

Besparend zeeppompje

Sinterklaascadeaus onder vijftien euro
Foto: Kitchen2Table

“Je vult dit zeeppompje met een beetje zeep tot het aangegeven streepje. Je kunt elke soort zeep hiervoor gebruiken. Voor de rest vul je het pompje met water. Dan goed schudden, zodat de vloeibare zeep verandert in schuim. En dat pomp je hierna op je handen. Dat bespaart dus heel veel zeep! Ook zit er een handige zuignap onder de pomp, zodat deze niet steeds verschuift. Aanwinst voor elke keuken.”

De zeeppomp is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Prijs: van €18,95 nu voor 14,95.

Voorkom overkoken met deze clip

Cadeau Sinterklaas onder 15 euro
Foto: Kitchen2Table

“Iedereen heeft weleens meegemaakt dat een pan overkookt. Deze speciale clip stop je tussen de pan en het deksel en voorkomt dat de pan over gaat koken. Heel handig. Daarnaast gaat het afgieten ook veel simpeler. Deze multifunctionele Cooking Clip hebben we in diverse kleuren”, vertelt Astrid.

Prijs:nu van €14,95 voor €11,95.

Keukendoeken van hoge kwaliteit

Sinterklaas cadeaus onder 15 euro
Foto: Kitchen2Table

“Dit zijn theedoeken en handdoeken van superkwaliteit en 100% katoen. Na het wassen blijven ze er mooi uitzien. We hebben ze in de winkel in de kleuren zwart, rood en blauw.”

Prijs: set van een thee- en handdoek is €9,95.

Wortelsliertjes maken met deze spiraalsnijder

Sinterklaascadeau onder 15 euro
Foto: Kitchen2Table

“Dit is hartstikke handig om spaghettisliertjes te maken van wortels. Bijvoorbeeld lekker om in een salade te doen. En de salade ziet er meteen professioneel uit. Ook als je een koolhydraatarme maaltijd wilt maken, kun je met de spiraalsnijder pasta van courgettes maken. Met dit apparaatje van Microplane is het zo gepiept”, vertelt Astrid van Kitchen2Table.

Voor dit leuke sinterklaascadeautje betaal je in plaats van 14,95, maar €11,95.

Luxe bierglazen

Cadeaus voor Sinterklaas onder 15 euro Woerden
Foto: Kitchen2Table

Astrid: “Voor elk biertje hebben we wel een glas in onze winkel. Of het nu een om een wit biertje, dubbel of tripel gaat. Deze stevige bierglazen hebben een professioneel design en kunnen in de vaatwasser. Een superleuk cadeau voor de echte bierliefhebbers!”

De glazen zijn verkrijgbaar in sets van twee vanaf €6,95.

Schaaltjes van keramiek

Sinterklaascadeaus onder 15 euro Woerden
Foto: Kitchen2Table

“Deze schaaltjes van keramiek zijn ambachtelijk gemaakt en met de hand beschilderd. Door de prachtige kleuren zijn het eyecatchers op tafel. Je kunt er bijvoorbeeld salades indoen. Of nootjes of iets te knabbelen bij het natafelen. Ook handig: ze kunnen in de vaatwasser, oven en magnetron. De schaaltjes hebben we in diverse groottes.” Leuke kerstcadeautjes dus, succes met kiezen!

De kleine schaaltjes zijn verkrijgbaar vanaf €3,95. De grotere schaaltjes vanaf €7,90.

Kitchen2Table Woerden woonwinkels

nu open10:00 - 21:00

Voorstraat 9, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶