Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nicolette van Dam en Shoeby lanceren superschattige mini me-collectie voor moeders, dochters en vriendinnen

Aangeboden door Shoeby Woerden 1 september 2020

Stoere vrouwen en meiden opgelet! Met de nieuwe Girl Squad mini-me collection van Shoeby – in samenwerking met Nicolette van Dam – vormen moeders, dochters, vriendinnen en zussen een echte girlband. De nieuwe collectie vind je vanaf nu bij Shoeby aan het Kerkplein in Woerden!

De modebewuste TV-presentator Nicolette van Dam en de stylisten van modewinkel Shoeby staken de hoofden bij elkaar voor een kleurrijke samenwerking. In de kledingcollectie die daaruit voortkwam staat de power van de girlband centraal.

“Mijn meiden vinden het geweldig om op te treden,” vertelt Nicolette. “Laatst gaven ze nog een privéconcert met alle buurkinderen, de hele buurt liep uit. Kiki met haar eigen gitaar en Lola stond te zingen. Gelukkiger kun je mij niet maken, mijn meiden lijken soms wel een echte girlband!”

Foto's: Shoeby

De perfecte girlband

En een girlband, die herken je natuurlijk aan de outfits die perfect op elkaar zijn afgestemd. Vanuit dit idee zijn Nicolette en de stylisten van Shoeby gaan tekenen. Het resultaat is de Girl Squad mini-me collection.

‘Mijn dochters vinden het altijd heel cool om hetzelfde aan te hebben’

“Dit idee werd steeds leuker naarmate we het verder gingen uitwerken,” vertelt Mieke van Deursen, oprichter van Shoeby. “Er moest voor elk lid van de band een andere outfitcombinatie gerealiseerd kunnen worden, dus alle items zijn perfect met elkaar te combineren. Zo kan de band ook nog flink uitbreiden. We kwamen natuurlijk eerder al met een mini-me collectie voor moeder en dochter. Maar hoe leuk is het voor jongeren om hun outfit ook af te stemmen met vriendinnen?”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto's: Shoeby

Rocky collectie

Bij een rockconcert moet de kleding stoer zijn. Je moet er lekker in kunnen bewegen en je mag van het podium af knallen. “Mijn handtekening is rocky met een girly touch,” ligt Nicolette haar persoonlijke stijl toe. “Dat zie je ook weer goed terug in deze collectie, zoals in het kleurgebruik. De stoere kleuren army groen en zwart worden zacht door de combinatie met roze en goud. Maar ook in de prints zie je deze twee contrasten terugkomen. Het is een mix van frisse felgekleurde florals op stoere, army groene basics. Het rocky randje zit hem echt in de studs, slangenprints, het gebruik van eyelets en de gecoate en gewassen kwaliteiten.”

Dat alle kledingstukken uit de collectie eindeloos te matchen zijn maakt het concept helemaal af. “Mijn dochters vinden het altijd heel cool om hetzelfde aan te hebben. Mijn oudste dochter Lola zegt wel eens: Oh mam, als ik groot ben mag ik dan die mooie rok lenen? Ik denk dat alle moeders dat wel herkennen,” vertelt Nicolette lachend.

Give-away

Bij de collectie komt ook een stoere give-away; drie elastiekjes die passen bij de items uit de collectie. Draag ze in een knot, een nonchalante staart of een half opgestoken knotje. En heb je het elastiek even niet in je haar? Doe hem dan om je pols. Zo heb je hem altijd bij de hand, en het staat ook nog eens leuk!

Tekst gaat verder onder de foto’s.

Foto's: Shoeby

Vanaf nu verkrijgbaar

De nieuwe collectie hangt nu in de winkel bij Shoeby in Woerden. Kijk ook eens op shoeby.nl voor inspiratie. Nieuw dit keer is dat de kindermaten dit seizoen van 98/104 tot 158/164 gaan. Er is een groter maatje toegevoegd dus!

Houd @shoeby en @nicolettevandam1 in de gaten om te zien op welke feestelijke manier de komst van de collectie wordt gevierd.

Shoeby en Nicolette van Dam

Voor wie Shoeby nog niet kent: Shoeby is een modebedrijf met 225 winkels in Nederland. Wat Shoeby bijzonder maakt zijn de eigenzinnige collecties en het feit dat er in elke winkel een personal shopper aanwezig is voor persoonlijk stijladvies. Exclusief bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kinderen het eigen label Jill & Mitch.

De Girl Squad mini-me collection is maar één voorbeeld uit de reeks succesvolle samenwerkingen tussen Shoeby en Nicolette van Dam. Elke keer weet Nicolette in samenwerking met de Shoeby-stylisten een nieuwe, gave meidencollectie neer te zetten. Daarnaast is de duizendpoot ook nog presentator, acteur, ondernemer in verschillende bedrijven en ambassadeur van Unicef en de Nationale Postcodeloterij. Nicolette en Bas zijn trotse ouders van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoeby Woerden. Meer over Shoeby Woerden ontdekken?

Shoeby Woerden

Gesloten09:30 - 17:00

Groenendaal 32, Woerden

adv.