Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoeby Woerden is open en dit wil je weten

Aangeboden door Shoeby Woerden 25 september 2019

We zijn weer een winkel rijker! En niet zomaar eentje want vanaf woensdag 2 oktober kunnen modeliefhebbers hun fashionhart ophalen bij Shoeby Woerden. De grand opening wordt gevierd met toffe openingsacties. Daar wil je natuurlijk snel bij zijn. Supersnel eigenlijk! Want de eerste 25 klanten krijgen 50% korting. Shoeby opent om 09.00 uur.

In de nieuwe Shoeby winkel shop je altijd de laatste trends voor dames, heren en kids. Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die vaak wisselt en altijd ‘on trend’ is. Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én de kleine series, ben je verzekerd van een unieke look. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid. “En heb je tijd? Dan krijg je ook nog een goede kop koffie of thee en voorzien wij jou van een persoonlijk stijladvies”, vertelt shopmanager Daniëlle.

Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Maar er is meer!

Naast de actie voor de 25 snelste klanten kun je t/m zaterdag 5 oktober ook gebruik maken van 20% korting op de gehele collectie. Dat is een mooie gelegenheid om jouw nieuwe najaarsgarderobe in te slaan. En om jouw look helemaal compleet te maken kun je je op zaterdag 5 oktober van 13.00 tot 17. 00 uur laten adviseren door een beauty expert. Een feestje vier je natuurlijk niet alleen. Daarom kunnen de kids op de dag van de opening tussen 13.30 en 16.30 uur een glittertattoo laten zetten! Hoe leuk is dat!

Daniëlle: “We gaan er op woensdag 2 oktober en de rest van de week een mooi feestje van maken. Wij van Shoeby zijn super enthousiast om de winkel in de binnenstad van Woerden te openen.”

Save the date!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Shoeby Woerden. Meer over Shoeby Woerden ontdekken?

Shoeby Woerden

kledingwinkels

Gesloten09:30 - 21:00

Groenendaal 32, Woerden

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.