Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn de koopzondagen in december in Woerden: meer dan 20 winkels geopend

Aangeboden door Stadshart Woerden 8 november 2019

Met de feestdagen voor de deur is elke dag dat je nog cadeautjes of lekker eten kunt halen meegenomen. In ons Stadshart zijn er in december extra koopzondagen, zodat jij meer tijd hebt om dat te doen. Want hé, jij kunt vestingstad Woerden ook gewoon veroveren op zondag. En om het helemaal mooi te maken kun jij in de binnenstad jouw cadeautjes gratis laten inpakken door een professionele inpakker. Dat gaat er perfect uitzien!

De meeste horeca is geopend op zondag, dus je kunt na het shoppen lekker nog ergens een drankje drinken in het centrum. Meer dan twintig winkels in de stad zijn geopend op de zondagen in december. Onder andere Shoeby, Vero Moda, C&A, Ici Paris, Hema, Blokker, Electro World de Groot, Kruidvat Groenendaal, VanToor, Bierloods22 en Telkamp schoenen. Laat hier weten als je als winkelier ook opengaat op de zondagen in december.

Koopzondagen Woerden in december

De winkels zijn op zondag tot ongeveer 17.00 uur geopend. De koopzondagen in december op een rij:

  • Zondag 1 december 2019
  • Zondag 8 december 2019
  • Zondag 15 december 2019
  • Zondag 22 december 2019

Gratis inpakservice

Wil jij jouw cadeautje er helemaal top uit laten zien? In de weekenden – dus op de zaterdagen en zondagen – van 30 november tot en met 22 december zijn er professionele inpakkers in de Woerdense binnenstad. De inpakkers zijn te vinden in een houten huisje op de hoek van de Rijnstraat en Kruisstraat. Zij pakken jouw cadeau prachtig in met een Woerdens tintje. Dat wil je!


Lees ook:

Kwartetspel Woerden uitbreiding

Maak kans op het complete Woerdense kwartetspel (inclusief uitbreiding)

Ben jij een Woerdenaar én een spelletjesfanaat? Dan hebben we iets heel leuks voor jou! Wij mogen na...

Meer over Stadshart Woerden ontdekken?

Stadshart Woerden winkelcentra

Kruisstraat 3, Woerden

Bekijk meer:winkelcentra

adv.