Verras jouw Valentijn: maak kans op een Woerdense fotoshoot voor twee personen

Aangeboden door Stadshart Woerden 4 februari 2019

Wil jij iets heel speciaals doen voor jouw grote liefde op Valentijnsdag in Woerden? Kan geregeld worden. Want wat is nou romantischer dan samen een fotoshoot doen? Zo kun je jullie liefde voor elkaar op een prachtig plaatje vereeuwigen. … Zucht… Jij kunt samen met jouw Valentijn een professionele fotoshoot winnen. En meedoen is heel simpel!

Stadshart Woerden geeft maar liefst drie fotoshoots weg. Met de volgende twee simpele stappen maak jij kans op één van deze shoots:

1. Koop een cadeautje voor jouw Valentijn

Je bent het natuurlijk al van plan; koop een cadeautje voor jouw liefde bij één van de winkels in Stadshart Woerden. Een reservering bij één van de restaurants telt trouwens ook mee! De winkels en restaurants die meedoen met deze actie, herken je aan de speciale Valentijnsposter.

2. Vul en lever de bon in

In de winkel of restaurant krijg je een bon. Vul deze in en lever het weer in bij de winkel waar je het cadeau hebt gekocht. Als je telefonisch reserveert bij een restaurant, vraag dan direct even of ze zo’n bon voor je invullen. Alle aankopen (en dus de bonnen) die je voor donderdag 14 februari 17.00 uur doet, dingen mee naar de prijs.

Als jij en jouw Valentijn hebben gewonnen, komt voorzitter van Stadshart Woerden Richard Stouthart de cadeaubon voor de fotoshoot persoonlijk bij je langsbrengen. De fotoshoots worden gedaan door Van der Vooren, Dies Groot of Bij Veerman.

(Lees verder onder de afbeelding)

valentijnsactie woerden stadshart fotoshoot
Afbeelding: Stadshart Woerden

Nog iets heel leuks in de binnenstad

Jouw lief kun je sowieso verrassen in het Woerdense Stadshart. Want je kunt anoniem een liefdesboodschap achterlaten in de stad. Op een aantal plekken in de binnenstad hangen grote A0-posters. Onder andere bij IJssalon Torino, schoenenwinkel Nexxt en het oude pand van Douglas in de Voorstraat. Op deze posters kun jij een liefdesbetuiging, liefdesbrief of Valentijnswens schrijven. De posters vind je vanaf zaterdag 9 februari in de winkelstraten. Wie ga jij verrassen met jouw liefdesboodschap?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadshart Woerden Meer over Stadshart Woerden ontdekken?

Stadshart Woerden winkelcentra

Kruisstraat 3, Woerden

Bekijk meer:winkelcentra

adv.