Heel Woerden gaat 6 april naar de binnenstad en dit is waarom

Aangeboden door Stadshart Woerden 28 maart 2019

Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste mode? Nou, dan moet je zeker even verder lezen. Want op zaterdag 6 april vindt de eerste editie van de Woerdense Fashion Week plaats. Dit Fashion Event (kortweg #FEW) wordt georganiseerd door winkeliers in Stadshart Woerden. Mannen, vrouwen en kinderen; voor iedereen is er wat te doen!

Op deze zaterdag zijn er heel veel activiteiten in de Woerdense binnenstad. Er is een modeshow op straat genaamd Voorproef, er zijn modepresentaties in winkels en je kunt spijkerbroek hangen. Kun je direct de kwaliteit van die jeans testen ;-). Ook kun je ter plekke je haar, nagels of wenkbrauwen laten doen. De restaurants hebben heerlijke hapjes op de menukaart staan.

Perfecte plaatje en Pig&Hen On Tour

Daarnaast vindt er een live photoshoot plaats met echte modellen, kinderen kunnen hun eigen t-shirt ontwerpen en je kunt boksen voor een boxer. Hou je meer van fotografie? Dan moet je zeker meedoen aan Het Perfecte Plaatje. Ook heel uniek: de mensen van de handgemaakte armbanden van Pig&Hen komen naar Woerden om voor jouw neus een armband te maken. Genoeg redenen om 6 april naar het centrum te gaan. Maar er is meer…

Neem je miskopen mee

Heb jij thuis een miskoop in je kast hangen? Neem die dan mee naar het RIE theater. Een modeprofessional en Woerdense modestudenten laten jou daar zien hoe je de miskoop nog kunt gebruiken. Bijvoorbeeld door te vermaken of te combineren met een nieuw kledingstuk. Zo wordt die shopflater misschien toch nog een groot succes. Tof! En is het echt een miskoop, dan kun je de kleding ter plekke ruilen voor een leuker fashion-item.

(Lees verder onder de foto)

Fashion event Woerden
Foto: Pig&Hen

Ruilbeurs; kleding swappen

Het RIE theater is op 6 april even een heus Fashion Lab. Al je kleding die je niet meer past of niet meer leuk vindt, kun je meenemen naar dit lab. Je kunt deze kleding ruilen (of hipper gezegd: swappen) voor een geheel nieuwe outfit. Superleuk toch?

Vouwen als Marie Kondo

En hik jij al een tijdje tegen een overvolle kledingkast aan? Of is je reiskoffer altijd te klein? Professional organizer Vivian Hessels gaat jou laten zien hoe je efficiënt met de ruimte kunt omgaan. Ze gaat in het RIE theater jou de Japanse vouwtechniek van Marie Kondo leren. Denk je nu: wie is dat? Zoek haar naam maar eens op Netflix! Als je haar techniek onder de knie hebt, heb je opeens veel meer ruimte over in je kast en koffer.

Complete programma

Hier kun je het gehele programma downloaden voor het Fashion Event Woerden 2019.

De waarde van jouw outfit terugwinnen

Heb je tijdens het Fashion Event lekker geshopt? De waarde van die nieuwe outfit en nieuwe bril of tas kun je helemaal terugkrijgen! Meer dan 30 winkeliers doen mee aan deze actie. Deze zijn te herkennen aan de #FEW WinSpot-sticker op de stoep. Zo werkt het:

  • Maak in de winkel een selfie voor de sponsorbanner, mét je nieuwe aanwinst en plaats de foto op social media (zoals Facebook of Instagram) o.v.v. #FEW. Vergeet ook de winkel niet te taggen!
  • Elke #FEW WinSpot kiest een winnaar en deze winnaars worden in de week van 8-12 april bekendgemaakt.
  • Heb je gewonnen? Dan krijg je de aanschafwaarde van je nieuwe aanwinst terug in de vorm van bijvoorbeeld cadeau- of tegoedbonnen.

Voor je agenda: zaterdag 6 april 2019, Fashion Event Woerden. Hier kun je het gehele programma downloaden voor het Fashion Event Woerden 2019.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stadshart Woerden. Meer over Stadshart Woerden ontdekken?

Stadshart Woerden

winkelcentra

Kruisstraat 3, Woerden

Bekijk meer:winkelcentra

  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.

adv.