Deze herfst- en wintertrends wil je niet missen bij Vallen Mode

Aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle 4 september 2018

Jij loopt vast nog in je zomerse outfit, maar de herfst- en winterkleding hangt in de winkel. Een winkel waar je altijd heen kunt voor de laatste trends is Vallen Mode in Harmelen. Bij Vallen nemen ze de tijd voor en word je verrast met inspirerende mode. Fauve Hermans van de kledingwinkel vertelt over de trends voor de herfst/winter 2018 voor mannen en vrouwen.

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Voor vrouwen: ruiten en prints

Herfst wintertrend 2018 ruiten
Foto: Vallen Mode

Fauve: “Dit najaar gaan we weer veel ruiten en prints zien. Op zowel onderstukken als bovenstukken. Ook zie je veel dat verschillende soorten ruiten met elkaar gecombineerd worden in één outfit.” De foto’s die Vallen Mode gebruikt in dit artikel zijn vorige week tijdens een ‘shoot-dag’ gemaakt. Alle sets zijn dus verkrijgbaar in de winkels in Harmelen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle. Meer over Vallen Mode Fashion & Lifestyle ontdekken?

Vallen Mode Fashion & Lifestyle kledingwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Kalverstraat 2-8, Harmelen

Bekijk meer:kledingwinkels

Voor mannen: Stutterheim raincoats

Herfst winter trend 2018 raincoat
Foto: Vallen Mode

Een trend voor mannen in de komende herfst en winter is de Stutterheim raincoat. “Als man is dit echt de jas die je wilt hebben voor het Nederlandse weer. De jassen zijn trouwens unisex, dus vrouwen kunnen de raincoat ook dragen”, vertelt Fauve. De naden van deze jassen zijn ‘geplakt’ in plaats van gestikt. De jas is dus 100% waterdicht. De jas is gemaakt van rubberized katoen en hierdoor ademend. De jas is te koop bij Vallen Mode.

Voor vrouwen: lichtroze met rood

Wintertrend roze rood
Foto: Vallen Mode

Qua accentkleuren zijn er twee kleuren die er uitspringen. Volgens Fauve wordt er dit seizoen veel lichtroze met rood gecombineerd, zoals op de bovenstaande foto.

Voor mannen: groen

Heren trend 2018 groen Vallen Mode Harmelen
Foto: Vallen Mode

En de kleur voor mannen deze herfst en winter? Dat wordt volgens Fauve groen. Een kleur die goed past bij jeans. Bij Vallen Mode hebben ze die prachtige groene trui op de foto in huis. Dus ga ‘m snel maar eens passen. De stylisten van de winkel staan voor je klaar!

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.