Dikke pech: de opening van de nieuwe winkel in het Vögele-pand is vertraagd

Door Sylvia Vos 10 oktober 2017

Dikke pech voor retailer Vidrea, de nieuwe eigenaar van het Vögele-pand. De opening van de nieuwe winkel Miller & Monroe is vertraagd. Iets met bouwmaterialen voor de bovengelegen appartementen. 

De grande opening had eigenlijk zaterdag moeten zijn. Maar helaas, behalve in de winkel zelf is ook voor de appartementen boven de winkel een fikse verbouwing nodig. En daar gaat iets niet helemaal zoals het moet met beschikbaarheid van bouwmaterialen. Jammer, want de winkel kan dus niet open.

De vrachtwagens met spullen voor de winkel stonden maandag op de stoep, maar konden onverrichter zake weer weg vanwege de problemen met de verbouwing. Een van de kenmerken van de nieuwe winkel is de open etalages en daar staan nu stellages voor. Niet acceptabel voor Miller & Monroe-eigenaar Vidrea.

Koffie met lekkers

Drie weken duurt het nog wel, verwacht Evert van Miller & Monroe. Maar hij vertelt wel graag vast wat over de plannen. Bijvoorbeeld een coffee corner in de winkel en elke zaterdag lekkernijen van buurondernemers op tafel. Wij horen daarin een uitstekende reden om manlief mee te krijgen de winkel in. Maar dat kan niet deze zaterdag al dus.

Zo ziet de winkel er op dit moment (dinsdag 10 oktober) uit. We zeiden het al eerder, we houden je op de hoogte.

Miller Monroe Vogele-pand Woerden
Foto: indebuurt Woerden