Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Al meer dan 60 jaar een succes: dit is het geheim van deze kledingwinkel

Aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle 21 februari 2020

Als een kledingwinkel een nieuwe collectie binnen heeft, dan is het extra leuk om te shoppen. Wat het helemaal super maakt, is wanneer er nieuwe merken binnen zijn. Gelukkig hebben we binnen de gemeente Woerden kledingwinkels waar je altijd wel slaagt. Eén van die winkels is familiebedrijf Vallen Mode. Deze modezaak zit al langer dan zestig jaar in Harmelen.

De modezaak heeft een winkel voor dames en heren. En heel handig: die zijn naast elkaar gevestigd aan de Kalverstraat. Bij Vallen Mode is er onlangs kleding van diverse nieuwe merken binnen gekomen. Heel tof: daar zit ook een aantal Nederlandse merken tussen.

‘Met de warme sfeer in de winkels en een onderscheidende collectie willen we van winkelen echt een feestje maken.’

Unieke collectie

Vanuit de hele regio komen mensen naar Vallen Mode om er te shoppen. “We hebben een collectie die je niet zo snel ergens anders in de omgeving vindt. We hebben bijvoorbeeld een shop-in-shop van 10DAYS, maar we verkopen ook kleding van merken als Penn & Ink, Summum, Superdry, Denham, Fiveunits en DSTREZZED. En natuurlijk nog veel meer”, vertelt Fauve Hermans van Vallen Mode.

“Daarnaast hebben we ook veel accessoires zoals van ZUSSS en de armbanden van Pig & Hen. Maar je vindt ook hondenriemen van Dog with a mission in verschillende kleuren in onze winkel. Met de warme sfeer in de winkels en een onderscheidende collectie willen we van winkelen echt een feestje maken.”

Vallen Mode Harmelen Hans en Leonora Hermans

Kledingwinkel van Hans en Leonora bestaat 60 jaar: ‘Het was liefde op het eerste gezicht’

Als je een kledingwinkel hebt die al 60 jaar bestaat, dan kun je toch echt wel zeggen dat het een su...

Femmes Du Sud

Elk seizoen komen er nieuwe collecties binnen, maar je vindt er ook nieuwe kleding van merken die Vallen Mode sinds kort verkoopt. “Eén van die merken is Femmes Du Sud. Dit dameskledingmerk maakt alles van natuurlijk en zachte materialen zoals wol uit Italië en zijde uit Turkije. Het is echt vakmanschap en het wordt in Europa gemaakt. Ze brengen maar twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, maar ze zorgen er altijd voor dat het bij de andere collecties past”, zegt Fauve.

Airforce, Genti en Butcher of Blue

Voor de mannen zijn er drie nieuwe merken te vinden bij Vallen Mode. “Dat zijn Airforce, Genti en Butcher of Blue. En dat zijn allemaal Nederlandse merken. Butcher of Blue is een stoer mannenmerk en Genti is een mix van clean chic en casual sporter. Airforce staat bekend om de parka’s en jassen, maar we hebben ook softshell jacks, t-shirts, en polo’s van dit merk.” Kijk voor een impressie van deze merken maar eens op de Facebookpagina van Vallen Mode.

Meer dan zestig jaar een succes

Een familiebedrijf, een feestje maken van shoppen, het steeds vernieuwen van de collectie, nieuwe merken en je krijgt ook nog eens alle aandacht van de stylisten. Dit zij een paar redenen waarom Vallen Mode al meer dan zestig jaar een succes is. Ben jij heel benieuwd naar alle kleding van Vallen Mode en de nieuwe merken? Ga het snel eens passen in de winkel in Harmelen. De stylisten van de modezaak staan voor je klaar! Net als de koffie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vallen Mode Fashion & Lifestyle. Meer over Vallen Mode Fashion & Lifestyle ontdekken?

Vallen Mode Fashion & Lifestyle kledingwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Kalverstraat 2-8, Harmelen

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.