Deze mensen werken in de leukste supermarkt van Harmelen

Aangeboden door Plus van Velzen Harmelen 18 februari 2019

We kennen allemaal wel de gezichten van de medewerkers van de supermarkt waar je je boodschappen doet. Maar wie zijn deze harde werkers nou eigenlijk? Bij Plus van Velzen in Harmelen doen ze graag even een voorstelrondje voor je. En ze hebben ook nog eens een goede tip voor je! Lees maar:

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Frank

Eigen foto

Frank Romijn (19) is verantwoordelijk voor de versafdeling van Plus van Velzen. “Ik werk al sinds mijn dertiende in de supermarkt. Nadat ik mijn vmbo-opleiding heb behaald, ben ik verder gegaan met de opleiding Ondernemer Detailhandel. In mijn tweede leerjaar heb ik stage gelopen bij Plus van Velzen en dit was mij erg goed bevallen. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik weer terug bij Plus van Velzen. Hier wil ik mij verder ontwikkelen in de supermarktwereld”, vertelt Frank.

Hij heeft ook nog een heerlijke tip voor je: “Wist je dat wij appels en peren van Plattelandswinkel Goes uit De Meern in ons assortiment hebben? Dat is een echte aanrader!”

Swipe naar links voor meer.

Kitty

Eigen foto

Kitty Hijman werkt al ruim 16 jaar bij Plus van Velzen en is verantwoordelijk voor de kassa-afdeling. Kitty: “Ik ben ooit begonnen bij Plus van Velzen in Lopik en nu werk ik alweer ruim zeven jaar in Harmelen met veel plezier. Ik heb op diverse afdelingen gewerkt en daar veel ervaring opgedaan. Het werk gaat mij nooit vervelen!”

De tip van Kitty: “Door koopzegels te sparen bij Plus van Velzen, heb je niet alleen de mogelijkheid om volle spaarboekjes in te leveren voor contanten, maar ook voor waardecheques van lokale bedrijven.” Hoe tof is dat!

Swipe naar links voor meer.

Gregg

Medewerkers plus van velzen harmelen
Eigen foto

De kruidenierswaren bij Plus van Velzen zijn in handen van Gregg Hofstede (25). “Sinds 2009 werk ik bij Plus van Velzen. Ik deed de studie filiaalmanager, maar dat paste niet helemaal bij mij. Nu ben ik op zoek naar een leuke en passende studie!” Gregg woont in Harmelen en heeft drie katten.

En Gregg heeft ook nog een tip voor je: “De Pink Lady-appels vind ik heerlijk! Ze zijn lekker knapperig en hebben een zoetzure smaak. Appels zijn daarnaast hartstikke gezond!”

Swipe naar links voor meer.

Joost

Medewerkers plus van velzen harmelen
Foto: Plus van Velzen

De man die over het brood gaat bij Plus van Velzen is Joost van Engelen (35). Hij woont samen met Jacqueline en zijn dochter Zoë in Harmelen. “Tijdens mijn middelbare school-periode had ik al interesse in brood en banket. En dit is nooit meer weggegaan! Ik ben mijn carrière begonnen bij een banketbakker in Utrecht en ik heb daarna twintig jaar in een andere supermarkt gewerkt. Sinds een aantal maanden werk ik bij Plus van Velzen en ik heb het ontzettend goed naar mijn zin.”

De bakker heeft natuurlijk ook een tip voor je. “Zoek je een lekker hapje voor bij de borrel? Ga dan voor onze zelfgemaakte brie met mascarpone en bieslook!”

Swipe naar links voor meer.

Patrick

Plus van velzen harmelen medewerkers bedrijfsleider
Foto: Plus van Velzen

De bedrijfsleider van Plus van Velzen in Harmelen is Patrick Bijman (32). Patrick: “Al vanaf 2001 werk ik bij Plus van Velzen. Ik ben ooit begonnen in de slagerij in Lopik. Na 2,5 jaar ben ik daar fulltime gaan werken en heb ik de opleiding Afdelingsmanager gevolgd. Hierna heb ik nog een andere opleiding vanuit Plus gedaan en als versmanager gewerkt voordat ik in Harmelen aan de slag ging.”

“Wist jij al dat wij ambachtelijke vleeswaren van Ferry Lempers uit Linschoten verkopen? Onder andere grillworst, Harmelense rollade en Zeeuws spek. Heerlijk!”

Swipe naar links voor meer.

Robin

Plus van velzen Harmelen
Eigen foto

De e-commerce van Plus van Velzen wordt gedaan door Robin van Os (29) uit Oudewater. Daarnaast bezorgt hij ook de boodschappen bij je thuis. “In 2013 ben in gestart bij Plus van Velzen. Bij andere supermarkten heb ik veel ervaring opgedaan op verschillende afdelingen. Daarnaast heb ik de opleiding Internationale Groothandel gevolgd”, zegt Robin.

De tip van Robin: “Bij Plus van Velzen kun je online je boodschappen doen en thuis laten bezorgen. Ervaar het gemak! Ik kom graag jouw boodschappen bij je thuis bezorgen!”

Miranda

Plus van Velzen medewerkers Miranda
Eigen foto

Miranda werkt met veel plezier al zes jaar voor Plus van Velzen. Eerst in Lopik en nu 1,5 jaar in Harmelen als chef op de afdeling AGF/vlees. “Op mijn vijftiende begon ik met werken bij een groentewinkel in Utrecht. Na een aantal jaar daar te hebben gewerkt, wilde ik wat anders gaan proberen. En toen ben ik bij een timmerfabriek terecht gekomen. Daar heb ik drie jaar lang schuifpuien en draaikiepramen gemaakt. Daarna ben ik bij een supermarkt gaan werken, waar ik ontdekte waar mijn passie echt ligt.

De tip van Miranda: “Probeer eens onze lekkere maaltijd- en soeppakketten. Je hoeft er zelf alleen nog wat vlees of vegetarische producten aan toe te voegen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plus van Velzen Harmelen. Meer over Plus van Velzen Harmelen ontdekken?

Plus van Velzen Harmelen supermarkten

Nu gesloten08:00 - 20:00

Kerkweg 7-11, Harmelen

Bekijk meer:supermarkten
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.