Flinke korting op regendoucheset van Baderie: Italiaans comfort in jouw badkamer

Aangeboden door Baderie Woerden 8 november 2017

Over een paar weken is het Black Friday. In de Verenigde Staten geven winkeliers op deze dag flinke kortingen op producten. Ook in Nederland wordt deze dag steeds populairder. Bij Baderie Woerden start Black Friday nu al! Want je krijgt een luxe regendoucheset bijna voor de helft van de prijs. Dat is nog eens profiteren van een lekkere korting.

Een regendouche, dat is zo’n hele fijne gigantische douchekop boven je hoofd, waardoor je niet ‘gewoon’ onder de douche staat, maar je helemaal verdwijnt onder een waterval van warme stralen. Zelfs met twee personen houden de stralen je warm. Dit is zo’n douche, die voor gewone doordeweekse ochtenden misschien wel heel gevaarlijk is: want het risico op te laat op je werk komen is behoorlijk groot.

Italiaans comfort

Ron van Baderie Woerden vertelt dat de chromen doucheset van Italiaanse makelij heel eenvoudig is te monteren in jouw badkamer. “De regendouche is in hoogte verstelbaar, dus dat is ook nog eens ideaal voor de lange mensen onder ons”, aldus Ron. “Tegenwoordig wil iedereen zo’n regendouche in de badkamer. Het water is heerlijk en het zorgt voor optimaal comfort.” Ook handig om te weten: de grote douchekop heeft een diameter van 25 centimeter en de handdouche heeft drie soorten stralen.

Als je net jouw badkamer aan het verbouwen bent of gewoon op zoek bent naar meer comfort in de douchecabine, dan is deze actie perfect voor jou. Rennen dus naar de Baderie aan de Leidsestraatweg, haal die zomerse warme regenbui voor maar €299,- in huis en genieten maar.

Actieprijs

Zo meteen sta jij dus onder een heerlijke regendouche, want jij betaalt voor een regendoucheset geen €549,-, maar €299,-. Dat is dus bijna de helft van de prijs! Voor dat bedrag kun je ‘m dus niet laten liggen. En je krijgt ook vijf jaar garantie op dit product.

Actie regendoucheset Baderie Woerden
Foto: indebuurt Woerden

Deze actie is de hele maand november geldig. De regendoucheset is uit voorraad leverbaar.

Baderie Woerden woonwinkels

nu gesloten10:00 - 17:00

Leidsestraatweg 235, Woerden

Bekijk meer:woonwinkels