Peyman geeft personal training: ‘Sporten ís geen ‘moetje”

Aangeboden door Sol Sport

Foto: Sol Sport

Begint de tegenzin al te borrelen bij jou als je het woord ‘sportschool’ hoort? Neem dan eens een kijkje bij Sol Sport in Woerden. Personal trainer Peyman Nematipoor zorgt er voor dat jij op een leuke, uitdagende en gevarieerde manier traint en dat je daardoor fit en sterk wordt én blijft. En je kunt na de training heerlijk uitrusten in de prachtige, hip ingerichte lounge met industriële bar voor een overheerlijke cappuccino.

Als je binnenkomt in het unieke pand van Sol Sport, dat tussen de binnenstad en bedrijventerrein Honthorst zit, voel je je meteen thuis. Je zou bijna vergeten dat je hier komt om te sporten!

Eigenzinnig

Sol Sport noemt zichzelf ‘de eigenzinnigste sportschool van Woerden’. De sympathieke eigenaar Peyman legt uit: “Ik ben ervan overtuigd dat sporten niet alleen effectief maar ook plezierig en ontspannend moet zijn’. Alleen dan blijf je gemotiveerd en houd je het vol. Wij nemen ons motto heel serieus: plezier staat hier voorop en jij moet je welkom en op je gemak voelen!”

Dit wordt nog eens onderstreept door het feit dat klanten vaak nog een drankje drinken in de gezellige loungebar. Peyman: “We doen er alles aan om jou te laten verheugen op de volgende training. Tijdens de één-op-één Personal Trainingen geef ik jou de volledige aandacht. Wat wil je bereiken en waar sta je op dit moment? Op basis daarvan gaan we aan de slag.” De personal trainingen met Peyman duren 60 minuten per keer en zijn pittig maar ook afwisselend en verrassend. “Ik leer jou de mogelijkheden en beperkingen van je lichaam kennen. We gaan samen grenzen verleggen, die je alleen niet voor elkaar krijgt.”

Lees verder onder de foto’s >

Verheugen

Hard werken dus en tóch wil je terugkomen naar Sol Sport? Dat komt omdat je snel resultaat ziet door de jarenlange professionele ervaring van Peyman en omdat de sfeer bij Sol Sport zo anders is dan bij een normale sportschool. Niet voor niets is het motto er ‘Sport, Relax, Enjoy’.

“Heel veel mensen vinden dat sporten of naar de sportschool gaan een ‘moetje’ is”, vertelt Peyman. “We hebben hier mensen trainen die er eerst ook zo over dachten. Na één keer trainen dachten ze er volledig anders over. Dat zijn nu onze trouwste klanten. Ik hoor keer op keer dat ze zich verheugen op de volgende training: dan hebben we ons doel bereikt.”

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij een keer ervaren hoe het is om bij Sol Sport te sporten? Neem vrijblijvend contact op en stel je vragen of boek nu een gratis proefles. Je kunt de personal training ook volgen met één of twee sportbuddies!

Sol Sport is gespecialiseerd in Personal Training. Trainen in klein groepsverband kan ook, tijdens de Small Group trainingen. Ben je 60 jaar of ouder? Misschien zijn de Sixty Fit trainingen dan iets voor jou!

Lees ook:

 • Binnenkijken bij de verborgen feestlocatie van Peyman: ‘Het begon allemaal spontaan’

  Wááát, een verborgen feestlocatie in Woerden? Ja zeker, deze hippe en trendy ruimte is verstopt tussen de binnenstad en bedrijventerrein…

  Feestlocatie Woerden huren kinderfeest bruiloft babyshower

Meer in deze categorie

Sport

Ga naar “Wandelschoenen aan en gaan! 5 x mooie routes in en rond Woerden”

Wandelschoenen aan en gaan! 5 x mooie routes in en rond Woerden

Ga naar “Schaatsen maar! De ijsbaan op het Kerkplein gaat weer open”

Schaatsen maar! De ijsbaan op het Kerkplein gaat weer open

ijsbaan woerden kerkplein
Ga naar “Breaking news: café Walzicht komt terug (en dit is waarom)”

Breaking news: café Walzicht komt terug (en dit is waarom)

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Diverse Huizedop kerst deco € 5,99”

Diverse Huizedop kerst deco € 5,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Kruidvat theelichten 3 stuks € 9,99”

Kruidvat theelichten 3 stuks € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “True Spirit flairbroek** € 9,99”

True Spirit flairbroek** € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Alle Fuze Tea 0.25-1.25 liter* van € 4,18 voor € 2,09”

Alle Fuze Tea 0.25-1.25 liter* van € 4,18 voor € 2,09

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 december 2022
Ga naar “Alle Zanetti geraspte kaas van de zelfbedieningsafdeling van € 4,18 voor € 2,09”

Alle Zanetti geraspte kaas van de zelfbedieningsafdeling van € 4,18 voor € 2,09

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 11 december 2022

Vacatures

Ga naar “Customer Service medewerker”

Customer Service medewerker

 • Groenendijk Bedrijfskleding
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Linschotenloop”

Linschotenloop

 • 17 december 2022
Linschotenloop 2018 hardloopevenementen