Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hardloopkalender Woerden: dit zijn de leukste hardloopevenementen in 2018

Door Redactie indebuurt Woerden 1 januari 2018

Is een van je vele goede voornemens om meer hard te lopen? Of komend jaar mee te doen met hardloopwedstrijden? Het jaar is dan nog wel net begonnen… Maar speciaal voor jou hebben we de leukste hardloopevenementen in Woerden al voor je op een rij gezet in deze hardloopkalender 2018:

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Door: Debbie van Kuijk van FitFunRun

Knotwilgenloop: 24 februari 2018

Op de laatste zaterdag van februari wordt de Knotwilgenloop gehouden. De start en finish is op de atletiekbaan van Clytoneus. Je loopt via het bos bij Linschoten naar Oudewater en weer terug naar Woerden. Er zijn verschillende afstanden. Voor de fanatieke lopers is er een halve marathon, maar je kunt ook de 5, 10 of 15 kilometer lopen. Meer info vind je hier.

Rondje Zegveld: 7 april 2018

De tweede editie van Rondje Zegveld is op 7 april. Je rent lekker door de prachtige polders (5 of 10 kilometer) van Zegveld en er is ook een Kids Run van 1,5 kilometer. En je loopt nog voor het goede doel ook! Lees hier meer informatie.

Weteringloop: 21 april 2018

Met ongeveer 400 anderen start je in Kamerik aan de Weteringloop op 21 april. Het parcours gaat door Kamerik en Kanis en je kunt uit verschillende afstanden kiezen: 5, 10 en 15 kilometer. Voor de kinderen zijn de hardloopafstanden 0,7, 1,4 en 2,7 kilometer. Zoek alvast maar een plekje om je medaille op te hangen. Aanmelden doe je hier.

Singelloop: 4 juni 2018

Singelloop 2017 Woerden
Foto: indebuurt Woerden

In 2017 was het ontzettend warm tijdens de Singelloop. Kijk deze mensen maar zweten. In 2018 is de loop wat eerder in juni. Namelijk op maandagavond 4 juni. De afstanden die je kunt lopen zijn 3, 6,5 en 10 kilometer. Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen een parcours van 1,5 kilometer lopen. De route loopt langs de prachtige boomrijke singels rondom de binnenstad. Bekijk hier alvast wat foto’s waar je in juni langsloopt. Lees meer info over deze loop.

Hardloopevent Harmelen: 26 augustus 2018

FitFunRUn 2017 Harmelen Woerden
De FitFunRUN van 27 augustus 2017. De man in het Oranje is nog niet bezig met Koningsdag, maar is de zogeheten voorfietser. Foto: OneEyePhotography

Dit jaar wordt de derde editie gehouden van Hardloopevent Harmelen. De mooie routes gaan door de polder van Harmelen en de lange afstand voert langs de Cattenbroekerplas. Afstanden die gelopen kunnen worden: 5 en 10 kilometer. Er is ook een Kids Run van 1 kilometer waarvan de opbrengst naar het Ouderenfonds gaat. Vergeet je medaille na afloop niet! Meer info vind je hier.

Linschotenloop: 22 december 2018

Linschotenloop hardloopevenementen
Foto: Erik van Leeuwen

Misschien voel je de spierpijn nog van de vorige editie of geniet je van die medaille die je zelf hebt verdiend. In 2018 wordt alweer de 41ste editie gehouden van de Linschotenloop. Naast hardlopen mag je ook wandelen. Je kunt een halve marathon, de 5,3 of 10,5 lopen of je doet iets rustiger aan en loopt de 2,2 kilometer. Lees meer over de Linschotenloop 2018.

Oefenen voor hardloopevenementen

Alvast oefenen voor de hardloopevenementen? Check deze Woerdense routes dan maar eens.

Linschotenloop 2018 hardloopevenementen

Linschotenloop 2018: inschrijven, parcours en parkeren

Ben jij al aan het trainen voor de Linschotenloop 2018? Het hardloop-en wandelevenement is dit jaar ...
Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Sport

adv.