9 x yoga in Woerden – maar dan net even anders

Door Sylvia Vos 9 oktober 2017

Even alles om je heen vergeten en helemaal zen worden, dat kan met yoga. En wat slaap je daarna lekker! Woerden heeft nogal wat yogastudio’s en -scholen. Wij zochten een aantal bijzondere yogalessen uit die je in Woerden kunt doen. Namasté!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Lachyoga

Ze zeggen het niet voor niets: lachen is gezond. En in Woerden kun je yogaworkshops volgen die helemaal daar om draaien: lachen! Lekker. De workshops worden door Lach Yoga Woerden gegeven op allerlei locaties in de stad.

Lach Yoga Woerden yoga

vandaag gesloten

Bekijk meer: yoga

 Aerial Yoga

Aerial Yoga Woerden
Foto: Yoga Point Woerden

Aerial yoga wordt ook wel antigravity yoga genoemd. Oftewel: tegen de zwaartekracht in. En dat doe je met een doek waarin je de meest halsbrekende toeren uithaalt. Spanning in je nek en schouders verdwijnen als sneeuw voor de zon. En: Red Bull geeft je vleugels? Nou, Aerial yoga ook. Zweven doet leven!

Yoga Point Woerden yoga

nu gesloten09:30 - 21:30

Pompmolenlaan 26

Bekijk meer: yoga

Stoelyoga

Het is vandaag nationale ouderendag, de dag om stoelyoga onder de aandacht te brengen van ouderen, dus breng dit bericht…

Geplaatst door Miracle Yoga op donderdag 5 oktober 2017

 

De yogavariant op een matje op de vloer kennen we allemaal wel. Maar wist je dat je ook yoga kunt doen op een stoel? Heel handig voor bijvoorbeeld ouderen die iets minder mobiel en flexibel zijn. En wat dacht je van yogaoefeningen voor het werk, als jij je werkdagen vooral zittend doorbrengt. Ha, daar had je nog niet aan gedacht hè. Miracle Yoga geeft deze workshops dus ook op locatie: bij bedrijven, zorginstellingen en zelfs op scholen.

Miracle Yoga Woerden yoga

Op aanvraag

Het Spaarne 5

Bekijk meer: yoga

Duo Yoga

Duo yoga Woerden
Foto: JBM Woerden

Yoga klinkt als een onwijs individuele bezigheid, maar je kunt dat eigenlijk net zo goed met z’n tweeën doen. Sterker nog, hoe leuk is het als je samen met je man helemaal zen kunt worden? Moet je hem natuurlijk wel even zo ver krijgen om mee te gaan.

Trouwens, over duo’s gesproken, wist je dat je ook zwangerschapsyoga kunt doen bij Just Body and Mind? Daarover (en over andere sporten die je als zwangere vrouw kunt doen) schreven we eerder al dit artikel.

JBM Woerden yoga

nu gesloten09:30 - 21:45

Pelmolenlaan 3

Bekijk meer: yoga

Tieneryoga

Tieneryoga Woerden
Foto: Unsplash

Onzekerheid, stress, examenvrees… Daar kan yoga bij helpen. Bij Yogastudiospoorlaan worden lessen tieneryoga gegeven voor jongeren tussen 13 en 16 jaar. Je ging je huiswerk nog niet eerder zo energiek te lijf als na je wekelijkse lesje tieneryoga.

Sportcity Woerden sportscholen

nu gesloten08:30 - 22:30

Korenmolenlaan 4a

Bekijk meer: sportscholen

Poweryoga

Poweryoga Woerden
Foto: Pixabay

Yoga zweverig en vaag? Forget it! Poweryoga is jezelf keihard in het zweet werken. Je werkt aan het opbouwen van spieren en ‘en passant‘ ben je ook nog aan het zorgen voor een ontspannen geest. Lekkere combi!

Basic-Fit Woerden sportscholen

nu open07:00 - 22:30

Botnische Golf 7

Bekijk meer: sportscholen

Virtual yoga

Soms heb je van die dagen dat je eigenlijk liever niet een docent, of wie dan ook, onder ogen wilt komen. Geen blikken, geen conversaties, gewoon lekker zelf bezig zijn. Dat kan met lesjes virtual yoga, want dan is de docent alleen aanwezig op het scherm. Me time, maar toch onder begeleiding.

Yogastudio Down to Earth yoga

nu gesloten20:15 - 21:15

Kerkweg 1

Bekijk meer: yoga

Lammetjesyoga

Lammetjesyoga (babygeitjes heten ook lammetjes) was leuk! Er is al aanvraag gedaan voor de volgende, wie weet…

Met dank aan Cindy van Kinderboerderij Oortjespad voor de fantastische service!

Geplaatst door Down to Earth Yoga op dinsdag 30 mei 2017

 

Katten zijn leuk, hondjes ook, maar wat dacht je van babygeitjes? Die zijn dus echt überschattig. Bij Down to Earth Yoga weten ze dat en dachten ze: hé, dat kunnen we mooi gebruiken voor een yogales: lammetjesyoga. Dat deden ze dit voorjaar bij Oortjespad. Superleuk! Wanneer kunnen we ons inschrijven voor de volgende sessie lammetjesyoga?

De Yogawerkplaats yoga

nu openHele dag

Leidsestraatweg 229

Bekijk meer: yoga

Kleuteryoga

Kleuteryoga
Foto: Pixabay

Bezig zijn met jezelf en uiting geven aan wat er van binnen allemaal zit, daar hoef je niet volwassen voor te zijn. Dat kun je ook al heel goed als je nog maar een jaar of 5 bent. En daarom is er ook kleuteryoga. Lachen en spelen en werken aan motoriek en balans.

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie