3 x naar de (sport)club samen met je kind

Door Sylvia Vos 13 november 2017

Sporten en andere doe-dingen, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar om je baby, peuter of kleuter al helemaal zelf naar een clubje te sturen..? Het kan. Maar leuker is het nog om samen met je kind iets te doen. Dat kan in Woerden. We hebben een paar activiteiten die je samen met je kind of kleinkind kunt doen voor je op een rij gezet.

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dansen, dansen, dansen

Stilstaan als een boom of stampen als een olifant. Creativiteit genoeg bij de ‘ouder en kind’-danslessen van Enjoy. Dat en natuurlijk heel veel lol. Elke vrijdag- en zaterdagochtend om 9.30 uur. En ook bij dansdocent Lisa van Attitude 54 kun je bewegen met de kleine. Al vanaf 20 maanden, elk vrijdagochtend.

Klik volgende voor nog een activiteit

Danscentrum Enjoy dansscholen

vandaag gesloten

Hortensiastraat 5, Woerden

Bekijk meer:dansscholen

Dansschool Attitude 54 dansscholen

La Fontaineplein 31, Woerden

Bekijk meer:dansscholen

Zwemmen

zwemmen met baby
Foto: ANP

Speciaal voor baby’s en peuters én hun (groot-)ouders zijn de lessen UkkieZwemmen bij het Batensteinbad. De kleintjes leren zo al op hele jonge leeftijd vertrouwd raken met water, jij krijgt zelf ook een portie lichaamsbeweging én je bent fijn samen met je (klein-)kind bezig. Win, win, win, toch? Op dindagen en donderdagen op verschillende tijdstippen.

Klik volgende voor nog een activiteit

Batensteinbad Woerden zwembaden

nu gesloten07:00 - 21:30

Van Helvoortlaan 40, Woerden

Bekijk meer:zwembaden

Muziekspel

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd starten binnenkort verschillende nieuwe groepscursussen muziek bij Het Klooster:…

Geplaatst door Het Klooster Woerden op woensdag 23 augustus 2017

Bij Het Klooster kun je samen met je kind naar een les vol muziekplezier. Je leert er liedjes zingen die je eenmaal thuis vast nog wel een paar keer voorbij hoort komen. En er zijn andere muziekspellen die je in die tien weken leert. De cursus heet Dreumesmuziek, voor kinderen tussen 1 en 2 jaar.

Het Klooster Woerden muziek

nu gesloten09:00 - 22:15

Wilhelminaweg 77, Woerden

Bekijk meer:muziek
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Sport