Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yoga Point Woerden opent extra ruimte: ‘We hebben ook nieuwe lessen toegevoegd’

Aangeboden door Yoga Point Woerden 25 november 2020

Attentie stresskippetjes en work-a-holics! Wist je dat we in Woerden een supertoffe yogastudio hebben? Yoga Point vind je aan de Pompmolenlaan. Ze bieden dagelijks verschillende soorten yogalessen aan en je zit niet vast aan een abonnement. En de studio is ook nog eens uitgebreid met een extra lesruimte.

“Toen we de kans kregen om een extra ruimte toe te voegen aan de yogastudio heb ik geen seconde getwijfeld”, vertelt eigenaresse Loes Mackenzie. “Door het openen van de nieuwe ruimte hebben we namelijk ook de mogelijkheden gekregen nieuwe soorten yoga toe te voegen aan het lesrooster.” Op het rooster vinden we nu onder andere Yoga Nidra, yoga Pilates, release yin, hathavaria, meditatieve hatha, mindfulness en meditatie, 5 elementen yoga en anahata yoga.

Hatha yoga en pilates

Arshenie is één van de docenten bij Yoga Point Woerden en geeft yoga en pilates. Arshenie volgde sinds haar 16de pilates lessen op de sportschool. Zes jaar geleden is zij veel yoga gaan doen om haar body en mind weer in balans te brengen, doordat ze uit balans was geraakt door een drukke baan als brandmanager. “Dat werpt tot op heden nog dagelijks zijn vruchten af. Yoga is een vast onderdeel geworden van mijn leven, naast mijn baan als marketeer. Door yoga voel ik me veerkrachtiger en meer in balans. Met de toevoeging van pilates voel ik me ook krachtiger in mijn lichaam.”

Daarom besloot Arshenie begin 2020 een Hatha Yoga teacher opleiding te starten aan Yogapoint in Leidscherij. Daarnaast, heeft Arshenie haar Perfect Pilates Basis opleiding aan Physio Physics afgerond en vindt ze haar balans door het combineren van Hatha Yoga met Pilates oefeningen. In haar les vindt je een combinatie van Hatha yoga en pilates met een tintje flow.

Wil je een keertje met haar meedoen? Dat kan! Yoga pilates wordt elke woensdagavond en vrijdag ochtend gegeven.

Balans vinden

Ook Kimberley geeft les bij Yogapoint Woerden. “Ik woon in Woerden en heb naast een hart voor de culturele sector een persoonlijke missie: mensen helpen balans (terug) te vinden in hun leven door de verbinding met zichzelf, de ander en de wereld te herstellen.”

“De balans in mijn eigen leven is veelvuldig op de proef gesteld en ik heb steeds opnieuw moeten ontdekken hoe ik deze terug vond. Zo ontdekte ik dat mijn gedachten, lichaam en zielskracht een onlosmakelijk verband hebben met elkaar en dat er voor ieder aspect voldoende aandacht moet zijn om in balans te blijven. Mede dankzij yoga weet ik beter wie ik ben, wat ik wil en maak ik keuzes in het leven die echt bij mij passen. Ik ben momenteel werkzaam als transformatie coach en (kinder)yogadocent. Alles wat ik doe, doe ik vanuit mijn hart, met een berg positiviteit en een grote glimlach!”

Kimberley geeft op de donderdagavond Anahata yoga & 5 elementen yoga!

Wil je nog meer lessen ontdekken bij YogaPoint Woerden? Bekijk het lesrooster dan hier >>>


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Yoga Point Woerden. Meer over Yoga Point Woerden ontdekken?

Yoga Point Woerden

Gesloten07:30 - 21:30

Pompmolenlaan 26, Woerden

adv.