Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

New year, new you! Stein bedacht een 3-stappenprogramma waarmee blijvend afvallen wél lukt

Aangeboden door Vida Vitaal 14 januari 2021

Beter in je vel zitten en gewicht verliezen: het zijn goede voornemens waar veel mensen het nieuwe jaar mee beginnen. Maar, eerlijk is eerlijk; het is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Stein van Spankeren is coach en met zijn bedrijf Vida Vitaal helpt hij mensen om gezond en blijvend gewicht te verliezen. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij jouw weg naar een gewicht waar je blij mee bent? Wij vertellen je graag hoe Vida Vitaal je daarbij ondersteunt. 

Gewicht verliezen met het driestappenplan van Vida Vitaal

Om je te helpen afvallen heeft Stein een succesvol driestappenplan ontwikkeld. Wat je kunt verwachten? In de eerste fase draait het volgens de coach om effectief gewicht verliezen, wat wordt bereikt door het gebruik van maaltijdvervangers. “De producten van Coach Nutrition waarmee ik werk, bevatten alle mineralen en vitamines die een volwassene nodig heeft, zodat je nooit tekort hebt. Bovendien zijn ze lactose-arm en samengesteld uit de meest hoogwaardige eiwitten, waardoor je geen hongergevoel zult hebben.”

Na deze fase is het tijd om weer terug te gaan naar een ‘normaal’ eetpatroon. “Geleidelijk aan mag je weer steeds iets meer eten, zodat je lichaam kan wennen aan de normale voeding”, legt Stein uit. Uiteraard staat hij je ook in deze fase bij. Je krijgt van hem een persoonlijk voedingsschema, zodat je precies weet wat je kunt eten om je gewicht te behouden.

24/7 bereikbaar voor coaching

Het allermooiste is dat gratis coaching van Stein is inbegrepen tijdens én na het programma van Vida Vitaal. Zo vaak als je wilt, en dus ook zo lang als nodig is. “Ik ben bovendien 24 uur per dag bereikbaar”, vertelt Stein. Daarnaast werkt de coach met terugkommomenten, die een mooie stok achter de deur zijn om je nieuw aangeleerde patronen vol te houden. De ervaring leert dat dit voor veel mensen het verschil kan maken, zo weet Stein: “Ik hoor vaak van mensen dat ze al van alles geprobeerd hebben, maar dat ze vaak terugvielen in oud gedrag. Of dat het stukje coaching ontbrak. Dat is voor veel mensen een fijne, extra steun.”

Van maat 44 naar maat 38

Dat het programma van Vida Vitaal écht kan helpen bij gewicht verliezen, kan Maaike beamen. Zij deed eraan mee en zegt er het volgende over: “Het programma is duidelijk en goed vol te houden. De producten smaken prima. Uiteraard zijn er lastige momenten, maar ik werd steeds creatiever met de producten en het resultaat motiveerde mij enorm. Na zo’n zeven maanden  was ik ruim 30 kilo kwijt. Van maat 44 naar 38: mijn hele kledingkast kon ik vervangen!”

Tekst gaat verder onder de foto

Maaike Vida Vitaal
Voor- en nafoto van Maaike | Foto: Vida Vitaal

Maak een afspraak

Wordt dit het jaar waarin je écht blijvend gewicht wilt verliezen? Maak dan meteen een afspraak met Stein via onderstaande oranje button. De begeleiding van Stein is helemaal gratis.

Je vindt Vida Vitaal in het Health & More complex aan de Pompmolenlaan 26 in Woerden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vida Vitaal. Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal coaches

Geopend09:00 - 17:30

Pompmolenlaan 26, Woerden

Bekijk meer:coaches

Lees ook:

Carolien

Deze 3 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein: dit is hun verhaal

Het veranderen van een mindset of levensstijl is niet zo makkelijk. Maar om af te vallen is dat zeke...

adv.