Tof! Koning Willem Alexander in Woerden, maar is hij al weg of is hij dit aan het doen?

Door Jurgen Rupschus 5 december 2017

Onze koning Willem Alexander bezocht vandaag de leukste stad van Nederland. Heel tof natuurlijk. Waarom hij Woerden was? Dat lees je hier in het AD. Maar de vraag is nu: is hij nog in Woerden en deze leuke dingen aan het doen? Wij zijn al lekker aan het speculeren.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Dit deed hij als eerste

Foto: ANP
Foto: ANP
Foto: ANP
Foto: ANP
Foto: ANP

Koning Willem Alexander bezocht het politiebureau in Woerden. Voor de politieagenten was zijn bezoek een grote verrassing. Je zal je op zo’n dag maar ziek hebben gemeld… Maar waar zouden we de koning nog meer kunnen spotten?

Klik op volgende voor meer.

Bezoekje aan Stadsmuseum

Koninklijk paar Woerden
Foto: archief Woerdense Courant

Behalve kaas eten, kan hij direct meer leren over kaas in kunst in het Stadsmuseum. Dat vindt hij vast wel leuk. Dan kan hij precies de route volgen die zijn opa en oma hebben gelopen. Lees hier meer over koningin Juliana en prins Bernhard in Woerden.

Klik op volgende voor meer.

Rondleiding in Kasteel

Gewelven Kasteel Woerden-18
Foto: indebuurt Woerden

Een bezoek een Woerden zonder het Kasteel te bezoeken? Kan gewoon niet. Als er een plek is waar hij moet zijn geweest, dan is dat het. Helemaal nu hij weet dat er ondergrondse gangen onder het Kasteel lopen. Moet-ie gewoon gezien hebben.

Klik op volgende voor meer.

Woerdense Bucketlist

Varen op de Singel in Woerden
Foto: indebuurt Woerden

We hebben in Woerden een speciale bucketlist met dingen die je als Woerdenaar gedaan moet hebben. En dat raden wij de koning ook aan om te doen. Voor sommige dingen moet hij wel later even terugkomen. Vinden we niet erg. Check hier de Woerdense bucketlist.

En wat hadden nog meer bijzonder bezoek vandaag. Sinterklaas kwam namelijk op een kameel de stad binnen.

Heb jij onze koning gespot in Woerden? Mail of bel ons direct!

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws