Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Update over de Woerdense lovestory op tv: Blijven Joost en Milly getrouwd?

Door Redactie indebuurt Woerden 10 juni 2019

Om de terugkijkers niet meteen te irriteren, zetten we het maar niet in de kop. Maar het antwoord van Married At First Sight-kandidaten Joost en Milly is: ja! De twee willen na het bijzondere experiment nog getrouwd blijven.

In de laatste aflevering van het seizoen, moeten alle door ‘de wetenschap’ gekoppelde kandidaten  aangeven of ze bij elkaar willen blijven. En dat nadat ze elkaar hebben ontmoet voor het altaar, ze op huwelijksreis zijn geweest, ze hebben gedate en samen hebben gewoond.  In de laatste aflevering zie je nog hoe het stel een weekendje in Noordwijk doorbrengt. We hadden al een goed gevoel over de relatie van de Woerdense Milly en haar Joost, maar nu is er uitsluitsel. Ze hebben besloten om bij elkaar te blijven!

De sleutel van Milly’s hart

Na een terugblik op alle bijzondere momenten van de afgelopen afleveringen, komen Joost en Milly als laatste aan bod. Als eerst geeft Joost kort en bondig aan: Ja, ik wil het avontuur aan blijven gaan. Dan komt Milly met een mooi gedicht. Ze geeft Joost symbolisch de sleutel van haar hart. En daar moeten we het als kijkers verder maar mee doen, want nu is het programma afgelopen. Gelukkig hebben we de Instagram van Milly nog om de twee in de gaten te houden. Althans, dat hopen we dan maar!

View this post on Instagram

Lieve @jfm.joost /Lieve Echtgenoot, Wat gaaf dat wij beide dit bizarre en toch iet wat extreme avontuur zijn aan gegaan. Ongelofelijk wat wij in een korte periode allemaal hebben gedaan en hebben meegemaakt. Ik begin deze brief dan ook met jou te bedanken voor de afgelopen tijd. Gewoon omdat je er was. Ik vind jou een geweldig leuk en bijzonder persoon met een heel mooi hart. Jij daagt mij uit en laat mij dingen ervaren en doen, die ik zelf nooit zou ondernemen. Maar samen met jou durf ik dat allemaal ineens wel aan en geniet ik er met volle teugen van. Ons eigen verhaal lijkt ons beide ogenschijnlijk gemakkelijk af te gaan. Ogenschijnlijk is een klein beetje ons woord geworden. Want gemakkelijk is het voor geen van ons twee. De rollercoaster van emoties en gevoelens, maar ook de worsteling met de ingebouwde barrières en bescherming-mechanismes. Met jou en voor jou wil ik dit alles wel gaan ontdekken en ervaren, om te zien waar het ons gaat brengen. Zoals op de kaart geschreven, geef ik jou (symbolisch natuurlijk) de sleutel van mijn hart. Wees hier een beetje zuinig op, het is een kwetsbaar, kostbaar en zeldzaam geschenk. Mijn besluit is dan ook dat ik getrouwd met jou wil blijven. Liefs Milly/Je Echtgenote. . . . . #mafs #mafsnl #mafs4 #marriedatfirstsight #blindgetrouwd #joostenmilly #joost #milly #jaikwil #getrouwd #loveisintheair #sleutelvanmijnhart #kostbaar #woerden #nijmegen

A post shared by Milly Scheel MAFS S4 👰🏼🤵🏼 (@millymip) on


Kijktip! Eindelijk weten we of Woerdense Milly getrouwd blijft met ‘haar onbekende man’

Zal onze Woerdense Milly getrouwd blijven met Joost? Een man die ze pas op haar bruiloft ontmoette? ...

Deleted scenes; dit zag je niet op tv maar wel op Milly’s Instagram over Married At First Sight

Ook als je gaat trouwen met een wildvreemde man, zoals de Woerdense Milly doet in het televisieprogr...

Woerdense Milly trouwt met onbekende man in tv-programma Married At First Sight

Het is misschien wel een van de meest opmerkelijke televisieprogramma's van het moment; Married At F...

adv.