Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: Woerdens bedrijf krijgt Warme Douche bij Radar

Door Jurgen Rupschus 23 april 2018

Vanavond (23 april) krijgt het Woerdense bedrijf Agara Garagedeuren een Warme Douche bij het tv-programma Radar. Die krijgt het bedrijf van een echtpaar uit Nieuwegein, dat enorm blij was met de hulp van Nathan Bernards, de eigenaar van het bedrijf.

Nathan: “Het echtpaar moest de volgende dag naar een crematie in Maastricht, maar ze hadden een probleem met de garagedeur de dag ervoor. Die stond op springen en ging niet helemaal open. Ze kregen dus de auto niet naar buiten en de man was al gewond aan zijn hand geraakt bij het openen van de deur. Ze hadden al gebeld naar een ander garagedeurenbedrijf, maar dat bedrijf was al gesloten. En toen kwamen ze via een beetje googelen bij ons uit, want het echtpaar was geen klant van ons.”

Glimlach

“Ik wilde ze graag helpen, maar ik kon pas in de avond rond 19.30 uur komen en nam mijn zoontje van drie mee, omdat ik aan het oppassen was. De kapotte deur heb ik gerepareerd en het echtpaar kon gelukkig de volgende dag naar de crematie. Ze wilden mij betalen voor de service, maar dat hoefde van mij niet. Een glimlach is meer waard,  zei ik.”

En even geleden kreeg Nathan een mailtje van de Tros. “Dat het echtpaar ons een Warme Douche wil geven. Hartstikke leuk natuurlijk. Ze krijgen bij Radar maandelijks zo’n honderd aanmeldingen, dus het is wel heel bijzonder dat we eruit zijn gepikt.”

Radar met Nathan wordt op maandag 23 april om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Warme douche radar agara woerden
Foto: Agara Garagedeuren
Bloemrijke verleiding warme douche abrona tv-programma radar Melanie Schulte

Bloemist Melanie krijgt ‘Warme Douche’ bij Radar van bewoners Abrona

Zo hartverwarmend als de foto is, zo hartverwarmend is ook het verhaal erachter. Bewoner Martin van ...

Meer over Agara Garagedeuren ontdekken?

Agara Garagedeuren auto en mobiliteit

Geopend09:00 - 17:00

Pompmolenlaan 41C, Woerden

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.