Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say cheese! Nog meer kaas uit Woerden: Grozette breidt uit

Door Kirsten Bliekendaal 16 oktober 2020

Woerdenaren en kaas: we zijn er dol op. Op beiden dan, hè. Maar er zijn meer kaasliefhebbers. Dat is de reden dat kaasproducent Grozette aan de Ohmweg gaat uitbreiden. De voorbereidingen voor hun nieuwe productieruimte zijn gestart.

Eindelijk heeft Grozette groen licht gekregen voor hun nieuwbouw naast hun pand aan de Ohmweg. In 2010 kocht de producent van strooibare kaasproducten de grond aan om uit te kunnen breiden. Begin oktober zijn de voorbereidingen voor de nieuwbouw gestart. Er wordt onder andere een nieuwe productieruimte met kantoor gebouwd. Het huidige pand wordt gesloopt.

Strooien maar

Grozette wilde al sinds 2017 hun productie uitbreiden. Het bedrijf verwerkt kaas tot verse en droge strooibare kaasproducten voor retail, foodservice en industrie in verschillende snij- en verpakkingsvormen. De nieuwe productieruimte voldoet strakst ook gelijk helemaal aan de eisen voor voedselveiligheid en duurzaamheid.

Eind 2022 is de bouw klaar. “Het is fijn dat na een jaren lange voorbereiding de bouw nu daadwerkelijk gestart is”, zegt directeur Ewald Bontje.


Meer over Grozette ontdekken?

Grozette

Ohmweg 13, Woerden

Meer over

Nieuws

adv.