Rustig maar! Xenos Woerden blijft voorlopig bestaan

Door Jurgen Rupschus 13 maart 2018

Het gesprek van de dag: winkelketen Xenos wordt vervangen door interieur-winkelketen Casa. De eerste vijftig Casa-winkels zullen aan het einde van dit jaar hun deuren openen. Wij hebben even gecheckt hoe dit zit met het filiaal in Woerden.

Xenos in Woerden blijft

En we hebben goed nieuws, want voorlopig blijft de Xenos in Woerden. Pfoe! De eerste vijftig Casa-winkels komen onder andere in Utrecht, Amersfoort en Gouda. Maar dus niet in Woerden. Het kan zijn dat in 2019 de Xenos aan het Kerkplein alsnog een Casa-winkel wordt, dan volgen namelijk de andere vestigingen. Maar het kan ook goed zijn dat die gewoon blijft. Er blijven namelijk aan het einde van de rit 60 filialen bestaan die gewoon onder de naam Xenos verdergaan. Of dit ook in Woerden gaat gebeuren, weten wij nog niet. Wij houden je op de hoogte! Voorlopig hoef je je dus geen zorgen te maken.

Casa

En wat is Casa dan eigenlijk? Het bedrijf heeft al 500 winkels in acht Europese landen. In Nederland nog niet, maar daar gaat dus verandering in komen. Casa verkoopt voornamelijk decoratieve en huishoudelijke artikelen. Maar ook tuin-en interieurmeubelen. Lees ook dit AD-bericht.

Arthur & Willemijn zoek sleutel

Hallo maart! Deze waanzinnige winkels gaan héél binnenkort open

In februari gingen deze mooie zaken al open in Woerden, maar maart wordt weer een topmaand wat nieuw...
The vape store Woerden

Deze zaken openden de deuren in februari in Woerden

Jij wilt natuurlijk helemaal op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt in Woerden. Snappen we...

Meer over

Nieuws Winkelen