Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Publieksbalies gemeentehuis gedeeltelijk weer open

Door Kirsten Bliekendaal 28 oktober 2020
Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

De publieksbalie in het gemeentehuis van Woerden is weer beperkt geopend. De balie was een dag gesloten nadat drie medewerkers besmet raakten met het coronavirus.

Na overleg met de GGD besloot de gemeente Woerden de balie van publiekszaken weer beperkt te openen. Voorlopig is de openstelling alleen voor zaken die niet kunnen wachten. De gemeente vraagt inwoners die hiervan gebruik willen maken telefonisch contact op te nemen. Dit alles geldt ook voor de balies in het stadskantoor van Oudewater. Team burgerzaken werkt voor beide gemeenten.

Sluiting

Vanwege drie besmettingen onder de medewerkers van burgerzaken sloot de gemeente Woerden eerder deze week uit voorzorg de publieksbalie. De medewerkers hebben last van milde klachten. Voor de gemeente was het nieuws van de besmettingen een teleurstelling. “De organisatie treft sinds de eerste coronagolf maatregelen. De medewerkers werken waar mogelijk thuis. Voor sommige functies, zoals de baliemedewerkers, is dit onmoglijk. Tussen de baliemedewerker en bezoekers zit een plexiglasscherm.” Ook geldt er in het gemeentehuis een mondkapjesplicht. “Dat de besmetting desondanks heeft plaatsgevonden is een teleurstelling”, zei een woordvoerder van de gemeente eerder.

Wanneer de balie weer helemaal opengaat, is nog niet duidelijk. Houd hiervoor de website van de gemeente in de gaten. Heb je vragen dan kan je de gemeente bellen via 14 0348.

Lees meer

Gemeentehuis gemeente Woerden 2019

Coronabesmettingen op gemeentehuis: publieksbalie per direct gesloten

Het is niet meer mogelijk om langs te komen bij de balie in het gemeentehuis van Woerden. Drie medew...

Corona-update: nieuwste cijfers van Woerden en maatregelen zeker tot december van kracht

Nieuwe snelteststraat in Woerden: zonder afspraak en binnen een kwartier de uitslag

 

Pagina 1/2
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Nieuws

adv.