Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huh?! Op deze opmerkelijke plek in Harmelen kan je eten afhalen van een sterrenrestaurant

Door Kirsten Bliekendaal 13 januari 2021

Aan het afhalen van eten zijn we inmiddels allemaal gewend geraakt, maar om daarvoor naar een Bonsai teler te gaan is wel iets heel nieuws! Toch kan het, eenmalig, bij Lodder Bonsai in Harmelen. Zij fungeren op 23 januari als afhaalpunt voor een oriëntaals sterrenrestaurant. Hoe bijzonder is dat!

Lodder Bonsai in Harmelen gaat een wel heel bijzondere samenwerking aan. Op 23 januari krijgen zijn geen boompjes binnen maar maaltijden van het Brabantse oriëntaalse sterrenrestaurant O&O. De kassen van de teler zijn die dag omgedoopt tot afhaalpunt.  Een zet van het restaurant (met michelinster) om ook mensen buiten hun gebied, het Brabantse Sint Willebrord, te bereiken.

Eenmalig

”Net als O&O is Lodder een familiebedrijf en dat schept een band. In deze bijzondere tijden van corona hebben we de handen ineen geslagen. Mensen die online hun bestelling bij O&O hebben gedaan kunnen deze bij ons afhalen“, legt Gerrit Lodder, eigenaar Lodder Bonsai uit. “Ze kunnen dan ook kennismaken met onze mooie bonsai.” Vooralsnog is de actie eenmalig. “Bij succes en als de horeca nog dichtblijft, gaan we het herhalen.”

Trek gekregen? Kijk dan hier voor het menu.

Lees meer

Drone beelden: dit is wat de bouwvakkers (en vogels) zagen terwijl ze werkten aan de kerktoren in Kamerik

Als je last hebt van hoogtevrees, dan is het zeker niet verstandig om een torenspits van een kerk te...

Kan dat: pasfoto’s laten maken in Woerden tijdens de lockdown?

Restaurant op school: deze Woerdense leerlingen hebben een wel heel fijne kantine

adv.