Een app en trailer voor de Koeiemart en: spookrijden tijdens Nacht van Woerden

Door Sylvia Vos 11 oktober 2017

Een app, een trailer ter aankondiging; de Koeiemart mag dan een eeuwenoude traditie zijn, het wordt behoorlijk hip aangepakt dit jaar.

Eerst maar even dit, want je leest het goed: de Koeiemart heeft een eigen app. Te downloaden in de Playstore, maar voor zover wij kunnen zien (nog) niet in de appstore. En in die app vind je behalve het programma ook een plattegrond, info over waar je verloren voorwerpen mogelijk terug kunt vinden en… een recept voor snert! Handig. Lekker. Leuk.

Eenrichtingsverkeer omgedraaid

In de app staat ook een nieuwsoverzicht met onder andere dit: op dinsdag 24 oktober van 14.00 tot 00.00 uur is de rijrichting op de Wilhelminaweg omgedraaid. Je rijdt dus niet van molen naar kasteel, maar andersom. Laat dat maar even op je inwerken, om een complete verkeerschaos te voorkomen. En spread the word, dit stukje informatie missen is bepaald niet handig.

Ook een trailer

Er is dus ook een trailer gemaakt voor de Koeiemart dit jaar. En die is, echt waar, bijzonder grappig. Uitleggen betekent de halve lol verpesten, dus je moet het echt even zelf kijken.

Waar het in elk geval ook voor gezorgd heeft, is voor wat bijzondere en mooie plaatjes tijdens het maken van de video. Op een zondagmorgen in alle vroegte. Die kunnen we wel even met je delen. Met dank aan plaatjesdraaier Martin Damen, die ook betrokken was bij het maken van de video.

Koeiemart promo trailer