5 x opvallende dingen die de camera van Google zag in Woerden

Door Sylvia Vos 13 februari 2018

Google Street View is behalve een geniale uitvinding ook nog eens zeer vermakelijk. Want er is van alles op te zien. Grappige mensen, bizarre foutjes, dingen die al láng anders zijn… Wij deden een virtueel rondje door Woerden en zagen de volgende opvallende dingen. 

Klik of swipe naar links om alle vijf de foto’s te zien

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Sprong in de tijd

Wat is er gebeurd met de Streetview-auto op exact dit plekje? Een paar kliks verder naar voor of naar achteren en je springt zes jaar vooruit in de tijd. Dus waarom zie je dan niet op elk stukje van dit traject de meest recente beelden? Alleen in deze bocht krijgt je een glimps van Defensie-eiland zoals het nog was in september 2010.

Score!

Strike a pose Google Streetview camera Plantsoen augustus 2017
Foto: Google Streetview augustus 2017

Alsof het Nederlands elftal gescoord heeft tegen Duitsland. Zo reageren deze terrasgasten bij het zien van de Streetviewcam. Hoiiii, je bent in beeld hoor!

Wiens hoofd hoort er op dit lijf?

Fietser zonder hoofd in de Rijnstraat september 2016
Foto: Google Streetview september 2016

Waarschijnlijk herken jij jezelf hier wel door de combinatie van mandje en het shirt. Maar voor ons is dit een groot raadsel. Wie o wiens hoofd hoort er op dit lijf?

Geen zwembroek te bekennen

Cattenbroekerplas strand bouwput
Foto: Google Streetview 2009

We mogen zeker geen mensen in zwembroek en bikini in beeld bij de Cattenbroekerplas. Dan maar oude beelden, zullen ze bij Google gedacht hebben. Tja, dat is ook een manier.

Mysterieuze vlekken

Foto: Google Streetview september 2016
Foto: Google satelliet

Deze rare streep in de lucht bevindt zich in Harmelen. Maar die streep wordt nog veel vreemder en dus intrigerender als je dit plekje op de satellietbeelden bekijkt. Hebben we hier een wormgat gevonden en zijn daar mensen sneller dan het licht aan het reizen. Wat is hier gaande?!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.