NS gaat livestreamen vanuit Theater het Klooster vanwege de Boekenweek

Door Sylvia Vos 12 maart 2018

Boekenliefhebbers die geen kaartje wisten te bemachtigen voor de uitverkochte lezing van auteur Griet Op de Beeck in Het Klooster kunnen toch nog een beetje blij worden. Er is voorafgaand aan de lezing een vragensessie en die wordt live uitgezonden op Facebook. Gratis bijwonen dus! 

Griet op de Beeck is de schrijfster van het boekenweek geschenk. Libris Woerden en het Woerdense theater hadden de handen ineen geslagen en wisten haar naar Woerden te halen voor een lezing in Het Klooster. Die is vanavond (maandag 12 maart) om 20.15 uur. Maar helaas, die is dus uitverkocht.

Digitaal bij zijn

Voorafgaand aan de lezing is er om 18.45 uur een vraag- en antwoordsessie met Griet in Het Klooster. De NS gaat dat livestreamen. Daar kun je dus gratis digitaal bij zijn. En je kunt ook vragen stellen; tijdens de livestream of je kunt je vraag ook nu al opsturen onder het bericht van de NS op Facebook.

Wie weet beantwoordt Griet jouw vragen. Of nóg leuker: als jouw vraag een van de drie leukste is, win je een gesigneerd boek en een Meet & Griet in de trein. Dat is hoe dan ook zondag, alleen wáár wordt later bepaald.

Retourtje Woerden – Maastricht?

Je mag sowieso trouwens gratis reizen met de trein zondag 18 maart, als je het Boekenweekgeschenk bij je hebt. Uitstekende dag voor een retourtje Woerden – Maastricht dus, of een andere verre bestemming. Gewoon omdat het, voor de prijs van één boek.

De livestream van de NS kun je vanavond hier bekijken. En: als jij wint, dan horen wij dat natuurlijk héél graag ook even.

Hoera, Boekenweek! Wat heb jij altijd al willen weten van de schrijver van het Boekenweekgeschenk, Griet Op de Beeck?…

Posted by NS on Saturday, 10 March 2018

Boeken bieb bibliotheek lezen

3 x Boekenweek in Woerden om blij van te worden

Zaterdag start de boekenweek, die grappig genoeg niet echt een week, maar negen dagen duurt. Afijn, ...

Het Klooster Woerden muziek

Nu open09:00 - 22:15

Wilhelminaweg 77, Woerden

Bekijk meer:muziek

Boekhandel Libris Woerden boekhandels

Nu open09:30 - 17:30

Voorstraat 15, Woerden

Bekijk meer:boekhandels

Meer over

Nieuws