We krijgen een nieuwe tattooshop in de Rijnstraat

Door Jurgen Rupschus 17 april 2019

Onlangs geïnspireerd geraakt door de plaktattoos van de Appie? Nou, in Woerden krijgen we er een plek bij waar je een echte tattoo kunt laten zetten. Want in de Rijnstraat gaat binnenkort een nieuwe tattooshop open.

De naam van de shop is Black Forest Tattoo Parlour en de deuren gaan op woensdag 1 mei 2019 open. De zaak wordt gerund door Timo van Rheenen en en zijn vriendin Rachel de Bruijn. Timo werkte eerst bij een andere tattooshop en heeft nu de stap gezet om samen met zijn vriendin een eigen zaak te starten. En dat doen ze in het pand in de Rijnstraat waar eerst de goud- en zilverinkoop zat (tegenover restaurant El Rey).

Tattoos en permanente make-up

Timo en Rachel zijn kersverse Woerdenaren, want ze wonen nog maar twee maandjes in de stad. Bij de shop kun je zo meteen ook terecht voor permanente make-up. Je kunt dan bijvoorbeeld permanente wenkbrauwen laten tatoeëren.

“Rachel is de floormanager van de zaak en ik zet de tattoos. Er komt ook nog een tatoeëerder bij en ik wil gaan samenwerken met internationale tattoo-artists die hier zo nu en dan komen tatoeëren. En de permanente make-up doet mijn schoonmoeder, zij is daar gespecialiseerd in”, vertelt Timo ons.

(Lees verder onder de afbeelding)

Custom made en stijlen

Geen plaatjes van internet, in de nieuwe tattooshop worden alle ontwerpen zelf getekend. Timo: “Zelf hou ik het meest van de stijlen neo-traditioneel en sketchy. En de collega die erbij komt is erg goed in realistische tattoos. We laten ons allebei inspireren door de natuur en wilde dieren. Elke tattoo die we maken, is custom made.”

“Zelf ga ik vaak op reis naar Aziatische landen zoals Indonesië en Maleisië waar ik op bezoek ga bij stammen midden in de jungle. Ik kijk dan hoe ze daar verschillende technieken gebruiken en dat is ontzettend leerzaam.”

Even binnenlopen

Nu (tijdens de verbouwing) zijn de ramen nog bedekt, maar dat is vanaf 1 mei wel anders. Timo: “We willen als tattooshop transparant zijn. Als mensen langslopen, kunnen ze gewoon even bij ons naar binnen om te kijken. Ook als iemand geen tattoo wil. Iedereen is welkom.”

Tweede shop in de straat

Dit is de tweede tattooshop in onze Rijnstraat. Even verderop boven OOK is Black Sea Studio gevestigd. Check hier alle tattooshops in Woerden.


Lees ook:

Michel Scholman Black Sea Studio Woerden

Tattoo-artist Michel van Black Sea Studio: ‘Af en toe is het een therapeutisch stoeltje’

In en om Woerden zijn veel bedrijven gevestigd. Sommigen duidelijk zichtbaar en anderen een beetje v...
Karsemeijer kaas kaashandel Woerden

Zo maak je de beste kaasplank van Woerden

Wil jij op feestdagen veel indruk maken op jouw vrienden en familie? Schotel ze dan eens een borrelp...
Bakkerij verweij paasbrunch ideeën

Dit wil je eten tijdens de paasbrunch (en kun je kopen in Woerden)

Heb jij al uitgevogeld wat voor lekkers je allemaal met Pasen tijdens de paasbrunch gaat eten? Een l...
Tickets Grand prix formule 1 samsung actie woerden

Zo kun jij als Woerdenaar bij de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk zijn

Ken jij een onwijs grote Formule 1-fan? Of ben je er zelf één? Dan ga je dit weekend zeker kijken op...
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.

adv.