Nieuwe horecagelegenheid aan de Cattenbroekerplas

Door Jurgen Rupschus 6 juni 2018

Als je met lekker weer heerlijk op het strandje bij de Cattenbroekerplas ligt, dan is een patatje of ijsje zeer welkom. Nou, nu is dat je wel heel gemakkelijk gemaakt. Want vorige maand is er een tijdelijke horecagelegenheid geopend op het stand. Heel tof: in een zeecontainer!

Bij Bonk & Bintje at the beach haal je behalve patat en ijs, ook belegde broodjes, panini’s en kroketten. Alleen als het heel druk is, is het menu beperkt tot drankjes, ijsjes en simpele snacks. Naast de zeecontainer vind je een terras waar je kunt zitten.

Meer recreatie?

De initiatiefnemer van de horeca aan de plas is Marijn van Amstel-Okkerman. Zij heeft meer plannen voor horeca en recreatie op deze plek. En Marijn ziet Bonk & Bintje als een mooie test hiervoor. In het AD vertelt ze dat ze dat 2019 nog te ambitieus is voor haar plannen, maar dat het in 2020 wel moet lukken om. Lees hiervoor meer in dit AD-artikel. Als het aan de nieuwe coalitie ligt, dan willen ze dat er binnen twee jaar een recreatievoorziening aan de plas is. Lees maar.

Pinnen en openingstijden

In de horecagelegenheid worden geen alcoholische dranken geschonken. Wel heel handig: je kunt gewoon pinnen. Bonk & Bintje at the beach blijft tot oktober open. Bij mooi weer is de horecavoorziening geopend van ongeveer 10.00 uur tot zonsondergang.

Bloemen narcissen station bonaventurakerk

8 x wat je wilt weten over de plannen voor Woerden de komende vier jaar

Eureka! Er is een coalitieakkoord. Met andere woorden: de plannen voor Woerden voor de komende vier ...
Marijn Okkerman Pretfabriek Woerden

Marijn: ‘Ouders gaan relaxed naar huis na bezoek aan Pretfabriek’

In de Pretfabriek beleeft iedereen van jong tot oud veel plezier. Reden genoeg voor indebuurt om een...
90's on the beach 2018 Woerden

Luid die zomer in! Dit wil je weten over 90’s on the Beach 2018

Stel je even voor: jij in een zomerse outfit op het strand, drankje in je hand, zingende en dansende...
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.