Nieuw en hartstikke leuk: beautysalon voor kinderen

Door Jurgen Rupschus 13 maart 2018

Volwassenen kunnen al op heel veel plekken naar een schoonheidssalon. Maar nu kunnen kinderen in Woerden ook naar zo’n salon! Colours4Kids opent op 22 april officieel de beautysalon 4kids.

Dat wordt voor de kinderen dus genieten van chocolademaskertjes, nageltjes lakken en confettibadjes. High lemonade erbij en ontspannen maar! “Het is echt iets nieuws wat we gaan doen voor kinderen. Alles is lekker roze en je waant je in een droom voor meisjes”, vertelt ondernemer Jeannette Schoonfeld van Colours4kids. En ook heel leuk: je kunt een moeder/dochterarrangement doen.

Dolenthousiast

Jeannette: “Ik wilde dit al heel lang, maar ik kon niet de perfecte locatie vinden. Tot nu!” De beauty salon vind je aan Kattegat. Dus dat is voor Woerdenaren en vanaf de A12 goed te bereiken. “We hebben al wat try-outs gedraaid en zijn nu nog de puntjes op de i aan het zetten. Ouders en kinderen waren al dolenthousiast over de salon”, vertelt een net zo enthousiaste Jeannette.  Kinderen kunnen dus nu al langskomen, maar de officiële opening is op zondag 22 april 2018.

Kinderfeestjes

Zo’n beautysalon is natuurlijk heel erg leuk voor kinderfeestjes. Maar op de locatie aan Kattegat worden ook andere feestjes van Colours4Kids gegeven. “Dit deden we vijf jaar lang alleen aan huis, maar nu kan het ook op deze locatie”, aldus Jeannette.

Bekijk alvast maar wat foto’s van de nieuwe beautysalon voor kinderen:

Foto: Colours4Kids
Foto: Colours4Kids
Foto: Colours4Kids
Foto: Colours4Kids
Foto: Colours4Kids
Foto: Colours4Kids
Foto: Colours4Kids

Colours4kids Partyplanner Woerden entertainment

Nu openHele dag

Kattegat 8D, Woerden

Bekijk meer:entertainment
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.