Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De escapepool is geopend in Woerden; een escaperoom, maar dan onder water

Door Jurgen Rupschus 2 januari 2020

Mensen, de escapepool is Woerden is geopend! Dit is heel tof voor als je van escaperooms houdt. Je moet allerlei vraagstukken oplossen, maar dan onder water. En het leuke is, je hoeft er geen duikbrevet voor te hebben. We vertellen je meer!

Het was de bedoeling dat de escapepool in september 2019 open zou gaan, maar het duurde even iets langer om alles gereed te krijgen. Maar sinds 30 december kun je nu naar de escaperoom onder water.

Go Dive Woerden

De escapepool vind je bij duikclub Go Dive Woerden aan Groenendaal tussen Harmelen en Woerden. Op het terrein staat een grote boerderij. Eerder dit jaar spraken we Joep van Schaick van Go Dive al eens. “We hebben hier veel ruimte en alleen de duikschool was niet voldoende om deze te vullen. Dus we zochten naar andere mogelijkheden. Op dat moment kwamen we op het idee voor een escaperoom onder water”, vertelt Joep van Schaick van Go Dive Woerden.

Het idee

Joep: “In een radioprogramma hoorde ik over één van de beste escaperooms van Nederland. Ik heb contact met de mensen van deze escaperoom gezocht en de man die ik sprak vond ons idee geweldig! Daarnaast gaf hij mij ideeën en tips die ik nu gebruik voor de escaperoom onder water.”

Ook zonder duikbrevet kun je meedoen

Heel leuk, bijna iedereen kan de escapepool doen! En je hebt ook geen duikbrevet nodig. Joep: “De escapepool is voor iedereen die kan snorkelen of duiken. Alleen als je slecht ter been bent, kun je helaas niet meedoen. Voor mensen die nog nooit hebben gesnorkeld of gedoken, hebben we bij ons de mogelijkheid om de escapepool te combineren met een proefduik.” Check hier hoe je kunt reserveren.

De escapepool van Go Dive Woerden is een van de eerste in Nederland. Medio 2019 werd er al een escapepool geopend in Nijmegen.


Lees en bekijk ook:

Wijnbar - wijncafe

2020: naar deze nieuwe hotspots in Woerden kijken we uit

In dit nieuwe jaar kijken we uit naar de nieuwe hotspots die gaan openen in Woerden. Wij hebben een ...

Deze hotspots zijn allemaal nieuw in Woerden sinds 2019

Wat hebben we er sinds het afgelopen jaar toch mooie winkels en horeca bijgekregen in Woerden. Omdat...

Van deze zaken in Woerden hebben we in 2019 afscheid genomen

In het afgelopen jaar hebben zijn er veel nieuwe zaken in Woerden geopend. Maar helaas is er ook een...

FÏNLEY Dry January: 3 x leuke dingen voor een zondagmiddag in Woerden

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Woerden. Dece...
  • Wil jij een 'Nieuw in Woerden' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Woerden.

adv.