Handig om te weten over de Jeugdavondvierdaagse Woerden 2018

Door Sylvia Vos 14 mei 2018

Afgelopen jaar gooide slecht weer bijna roet in het eten voor de eerste avond van de Jeugdavondvierdaagse. Hoe anders is het dit jaar, met voor elke dag van deze week prima temperaturen en een zonnetje. Of je nou wilt kijken langs de route of juist de plekken van de route wilt vermijden; dit wil je weten over de Jeugdavondvierdaagse Woerden 2018.

Kinderen uit groepen 1 tot en met 6 van vijfentwintig basisscholen in Woerden lopen deze week de jeugdavondvierdaagse. De eenenvijftigste editie alweer. De route is elke avond vijf kilometer en elke avond is een andere wijk in Woerden aan de beurt.

De organisatie van de Jeugdavondvierdaagse heeft een handige site gemaakt waar je – op je mobiel – de route kunt checken die gelopen wordt elke dag. Handig als je (groot)ouder bent en je wilt even aanmoedigen langs de route. Ook handig als je als Woerdenaar zonder al teveel moeilijkheden op de plek van je bestemming wilt komen.

Routes avondvierdaagse 2018

Maandagavond 14 mei wandelen de jeugdige deelnemers van de avondvierdaagse door Snel en Polanen. De start is om 18.30 uur bij de Boekentuin (route hier).

Dinsdagavond 15 mei gaat de route door Molenvliet met de start om 18.30 uur in het park.

Woensdag 16 mei starten de kinderen bij het speeltuintje bij de Vincent van Goghlaan en lopen ze door het Schilderskwartier en de laatste avond is donderdag 17 mei. Dan is de start een uurtje later, namelijk om 19.30 uur en wandelen de kinderen door de binnenstad volgens deze route.

Nog meer wandeltochten

De avondvierdaagse in Harmelen is van 28 tot en met 31 mei 2018. En de avondvierdaagse in Woerden – die van de 10 en 15 kilometer – is van 11 tot en met 14 juni 2018.

adv.