Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig: je kunt in Woerden nu ook online op huizen bieden via de NVM

Door Jurgen Rupschus 12 september 2019

Hoe handig kan het zijn als je kunt zien hoeveel iemand anders op een huis heeft geboden dat jij wilt? En dat je daarna een hoger bod kunt doen? Nu kun je ook via de NVM online een bod doen op een huis. Makelaar Linda van Duuren heeft in Woerden de primeur. Vanaf 23 september kun jij een online bod doen op een woning die te koop staat aan het Plantsoen.

“De NVM heeft onlangs het online bieden gelanceerd en ik heb de primeur in Woerden om dit als eerste te doen”, vertelt Linda ons. De Woerdense makelaar, die sinds 2006 lid is van de NVM, begon in 2018 voor zichzelf als makelaar.

Biedingen van anderen zien

De eerste woning in Woerden die via de NVM online wordt aangeboden is Plantsoen 7-1. Linda Makelaardij gaat over de verkoop van deze woning. Vanaf 23 september om 12.00 uur is het mogelijk om een bod te doen op het appartement. “Het is een aanvulling op het verkoopproces en het voordeel voor een potentiële koper is dat je kunt zien wat andere mensen bieden qua prijs. Zo kun je besluiten om toch een hoger bod uit te brengen”, zegt Linda.

Verhogen wanneer je wilt

“Vaak hoor ik bij gesloten inschrijvingen dat mensen later willen weten voor hoeveel de woning verkocht is. Als ze de prijs dan horen dan zeggen ze vaak: ‘o, dat had ik er ook wel voor willen betalen’ of ‘had ik nu maar meer geboden’. Dit systeem zorgt ervoor dat je je eigen bod steeds kunt verhogen als je dat wilt.” Meer info over het online bieden lees je op de website van het NVM.

Bezichtingen

Het appartement kun je eerst nog bezichtigingen als je wilt. Het bieden start dus op 23 september en dat kan tot 24 september 12.00 uur. Alleen als er veel mensen bieden op de woning, wordt de tijd met drie minuten verlengd totdat het bieden stopt. Je moet wel eerst een account aanmaken om te kunnen bieden op een huis.


Meer over Linda Makelaardij Woerden ontdekken?

Linda Makelaardij Woerden makelaars

Gesloten09:00 - 20:00

Harzstraat 1, Woerden

Bekijk meer:makelaars

Meer over

Nieuws Wonen

adv.