Finale Holland’s Got Talent met Bram uit Woerden; alles wat je moet weten

Door Jurgen Rupschus 12 maart 2019

Nog enkele dagen en dan is de finale van Holland’s Got Talent 2019. Daar kijken we in Woerden natuurlijk allemaal naar uit, want Woerdenaar Bram staat met zijn breakdance-groep BreakSquad in deze finale. Zet zaterdag 16 maart 20.00 uur dus met uitroeptekens in je agenda. Wij vertellen wat je moet weten over de eindstrijd.

Jij kunt stemmen op favoriete act

Waar de jury in alle uitzendingen bepaalde wie naar de halve finale en finale ging, heb jij als kijker nu ook een stem. De uitzending wordt live uitgezonden vanuit de studio’s in Aalsmeer met Humberto Tan als presentator. Na de optredens kun jij stemmen op jouw favoriete act. Natuurlijk zijn we hartstikke benieuwd wat Dan Karaty, Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw over de acts te zeggen hebben, maar de stemmen van de kijkers zijn dus ook bepalend. De winnaar van Holland’s Got Talent 2019 gaat naar huis met €50.000,-.

Wie zijn de acht finalisten?

De concurrentie voor BreakSquad is enorm. Ze moeten het opnemen tegen zeven andere topacts die niet voor niets de winnaars zijn geworden van de halve finale. Bijvoorbeeld danser Shinshan die een geweldig optreden gaf en de dansers van Trinxx, die dansen op hoge hakken. Maar Bram en zijn crew moeten het ook opnemen tegen een Adinda, een natuurtalent met de viool, zanger Pietje (10) uit Utrecht en musicalzangeres Sanne Pronk. Dit zijn alle finalisten van HGT 2019 op een rij:

  • BreakSquad (dans)
  • Pietje (zang)
  • Sanne Pronk (zang)
  • Shinshan (dans)
  • Ripley (zang)
  • Adinda (viool)
  • The Pheasant Pluckers (band)
  • Trinxx (dans)

Wanneer is de finale van Holland’s Got Talent op tv?

De liveshow van de finale van Holland’s Got Talent is zaterdag 16 maart om 20.00 uur te zien op RTL 4. Rond 22.00 uur is de live-uitzending van de finale afgelopen. Heb je de uitzending gemist? Geen probleem, want op zondag 17 maart is de herhaling om 18.00 uur te zien op RTL 8. Ook kun je de eindstrijd na de tv-show hier terugkijken.


Lees ook:

Ponkers carnaval 2019 Fabiola

De clip van deze carnavalshit is opgenomen in Woerden (met Fabiola van Temptation Island)

De nieuwe carnavalshit met videoclip van Herrie Hardstyles is uit! De clip werd eind januari opgenom...

Terugkijken: Bram met BreakSquad in de halve finale van Holland’s Got Talent

De helden van BreakSquad met Bram uit Woerden zijn door naar de finale van Holland's Got Talent. Het...

Bram doet met zijn breakdancegroep mee aan Holland’s Got Talent: ‘We willen de beste van de wereld worden’

Voor Woerdenaar Bram de Waal (20) is breakdance zijn lust en zijn leven. Hij geeft dansles bij dansc...

adv.