Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Femke en Judith gaan stoppen bij Mini & Me: ‘Maar we zoeken iemand die de winkel wil overnemen’

Door Jurgen Rupschus 6 juli 2020

Als je het hebt over zwangerschapskleding in Woerden, dan is de kans groot dat je meteen denkt aan Mini & Me. De winkel zit alweer zeven jaar in de binnenstad van Woerden en is niet meer weg te denken. Maar ondernemers Femke en Judith zijn toe aan een nieuwe uitdaging en gaan stoppen bij de winkel. Het zou natuurlijk zonde zijn als ook de zaak moet sluiten, daarom zoeken Femke en Judith mensen die de winkel willen overnemen. 

“Het is niet omdat het slecht met de winkel gaat, niet door corona, maar omdat we op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. In september 2019 hadden we de beslissing al gemaakt”, vertelt Judith ons.  “We blijven in ieder geval tot het eind van het jaar (tot dan kun je in ieder geval nog cadeaubonnen inwisselen), en we hopen dat vanaf dan iemand anders Mini & Me gaat runnen.”

Goedlopende winkel

“Wat je overneemt is een bestaand concept inclusief webshop en social mediakanalen. Maar je kunt er ook een heel ander concept van maken, bijvoorbeeld alleen met kinderkleding en spulletjes voor kinderen. Je moet je wel voor 400 procent inzetten, want het is hard werken. Het is niet alleen in de winkel staan, maar ook onder andere de inkoop doen, administratie en de webshop bijhouden.”

“Je koopt in ieder geval een goede basis en het zou goed zijn als twee á drie mensen de winkel overnemen. We hebben een goedlopende zaak en maken winst”, zegt Judith. “En in de regio vind je niet of nauwelijks winkels met zwangerschapskleding.” En bij Mini & Me vind je ook kinderkleding en leuke cadeautjes.

Nieuwe uitdaging

De twee dames zijn toe aan een nieuwe uitdaging. Judith: “Femke wil graag de weg weer op als accountmanager, het werk dat ze hiervoor ook al deed.” Judith weet nog niet precies wat ze gaat doen. “In ieder geval ergens waar ik op de achtergrond iets kan doen, niet in een winkel. Laat mij maar lekker dingen regelen. Voor mij is alles nog open.”

“Natuurlijk doet het na iets meer dan zeven jaar zeer om deze beslissing te maken. Daarom hopen we echt dat er een paar enthousiastelingen zijn die Mini & Me voort kunnen zetten.”

Zie jij het wel zitten om Mini & Me over te nemen? Loop dan eens binnen bij de winkel in de Voorstraat of stuur een mailtje naar Femke en Judith.

View this post on Instagram

Wij willen een nieuwe uitdaging…

A post shared by Mini & Me Woerden | (Web)shop (@minienme_kids) on


Lees ook:

Mini & Me opening Woerden Judith en Femke

Mini & Me gaat bijna open op nieuwe plek en wij kijken alvast even binnen

Bijna is het zover, Mini & Me gaat op zaterdag 5 januari open om 10.00 uur op de nieuwe plek in de V...

Voor de aagjes: achter de ruiten van Woerdense winkels hangen bijzondere verhalen

Elke ondernemer in Woerden heeft zijn of haar eigen verhaal. Wist je dat je deze verhalen sinds kort...
Judith en Femke van Mini & Me

Judith en Femke: ‘Mensen lopen hier een doos positiviteit binnen’

Na ons artikel over powervrouwen kregen we een heleboel reacties van jullie dat een aantal dames ech...
Petrol Outlet Woerden

Nieuwe kledingwinkel in de binnenstad met voordelige heren- en kinderkleding

In de Voorstraat in Woerden vind je sinds afgelopen week een nieuwe kledingwinkel. In deze outlet vi...
Sams Woerden failliet

Nieuwe kledingoutlet, winkel na 92 jaar dicht en meer winkelupdates in Woerden

In Woerden hebben we een aantal nieuwe winkels, maar er zijn ook wat zaken gesloten. Om je zo goed m...

adv.