Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Eerste namen bekend: André Hazes en Golden Earring op Woerdense VakantieWeek 2020

Door Jurgen Rupschus 13 februari 2020

Ben je net je vakantie aan het het boeken? Hou dan even rekening met de Woerdense VakantieWeek. Die is van 21 tot en met 29 augustus 2020. Heel leuk: de eerste twee artiesten zijn al bekend! En ook kun je nu al de Early Bird Passe-Partouts kopen voor de 67ste editie van de WvW. 

André Hazes en Golden Earring

Er komen heel veel artiesten optreden tijdens de Woerdense VakantieWeek. En op de eerste zaterdag van de feestweek komt André Hazes optreden. Vorig jaar sloot hij de VakantieWeek nog af en nu is hij één van de eerste artiesten die komt zingen. Dit optreden vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020. En dit wordt een extra lang optreden van André. Dus al zijn hits komen zeker voorbij. Op deze avond kun je ook lekker luisteren naar muziek van Qmusic The Party.

Een band die ook weer terugkomt naar Woerden is de Golden Earring. Het optreden van de band is op donderdag 27 augustus 2020 tijdens de Popavond. Woerden is bekend terrein voor de Golden Earring, ze hebben al een paar keer eerder opgetreden op de VakantieWeek.

Nieuwe naam voor Goud & Fout

Omdat André Hazes dit jaar gaat optreden op de dag dat Goud & Fout is, gaat de organisatie van de WvW een andere naam geven aan deze dag. Want Goud & Fout past natuurlijk niet helemaal bij André Hazes. Heb jij een goed idee voor die nieuwe naam? Laat het ons weten via dit tipformulier.

Early Bird Passe Partouts

Jij kunt jouw kaartjes voor de WvW 2020 nu al veiligstellen. Want vanaf vandaag (13 februari) zijn de Early Bird Passe Partouts in de verkoop gegaan. Hiermee heb je toegang tot alle betaalde evenementen behalve de bingo’s. Er zijn maar 2.000 van deze passe partouts beschikbaar, dus wees er snel bij. De kosten zijn €34,- plus €2,50 servicekosten. Nu al tickets kopen? Dat doe je via de ticketshop van de Woerdense Vakantieweek.


Dit vind je misschien ook wel interessant:

Tijdens de Vakantieweek is Nicole voor even Woerdy: ‘Het is nog best hard werken in dat pak’

Een keer in het jaar wil iedereen knuffelen of op de foto met Nicole den Daas. Nou ja, eigenlijk nie...

Foto’s! Ben jij gespot tijdens de supertoffe Popavond?

Met Guus Meeuwis, Gers Pardoel, Nielson en Jeroen van der Boom was het een Nederpopavondje wel. Heb ...

Nog meer foto’s: ben jij gespot tijdens de Familieavond?

Het was afgelopen zaterdag weer groot feest op het Exercitieveld tijdens de Familieavond. Terwijl An...

Meer over Woerdense VakantieWeek ontdekken?

Woerdense VakantieWeek entertainment

Exercitieveld, Woerden

Bekijk meer:entertainment

adv.