Deze boetiek is nu echt dicht en nieuwe ijssalon opent na vakantie

Door Jurgen Rupschus 23 juli 2018

De boetiek van La Bella Moda op de hoek Kruisstraat/Rijnstraat is nu officieel gesloten. De kledingwinkel gaat wel gewoon door als webshop. Het pand is nu leeg, maar dat duurt niet heel lang meer. Want op deze plek in Woerden komt de nieuwe ijssalon Luciano.

Eigenaren Robert en Conny van Luciano Woerden hopen de nieuwe ijssalon na de vakantieperiode te openen. Als het allemaal meezit met de verbouwing kun je eind september/begin oktober 2018 een ijsje, ijstaarten, espresso en andere lekkernijen vinden bij IJssalon Luciano.

Gezien in andere steden

Bij de ijssalon vind je, wanneer die open gaat, minimaal 32 smaken en de zaak is ook in de winter geopend. We zijn al even wezen spieken bij Luciano in Delft en Utrecht. In Delft zagen we de smaak raspberry crumble pie (taart én ijs). En heel leuk: in Utrecht roze muisjes-ijs, omdat de eigenaar daar vader is geworden van een dochter. De hoorntjes zijn ook een feest, want je kunt kiezen voor een versierd exemplaar. Oké, hiervoor moeten we dus nog even geduld hebben. Of je gaat naar deze Woerdense ijssalons.

ijsjes Luciano versierde hoorntjes
Foto: indebuurt.nl

Lees meer over de nieuwe ijssalon:

IJssalon Luciano Woerden

IJssalon waar onze koning vaste klant is, komt naar Woerden

IJsliefhebbers opgelet! We krijgen een nieuwe ijssalon in Woerden. IJssalon Luciano heeft al negen v...
La Bella Moda Woerden

Jammer: boetiek van La Bella Moda gaat sluiten

De boetiek van La Bella Moda op de hoek van de Rijnstraat en Kruisstraat gaat haar deuren sluiten. E...

adv.