Niet leuk! Alles is Liefde Boutique gaat sluiten

Door Sylvia Vos 14 mei 2018

Originele cadeautjes, betekenisvolle boekjes, schattige meubels en een spreuk uit de bak na je aankoop. Woerdenaren zullen het binnenkort moeten gaan missen, want Brigitte van Hengel van Alles is Liefde Boutique stopt met haar winkel in de Voorstraat. 

Sinds 2015 zit de winkel waar je eigenlijk altijd slaagt voor leuke cadeautjes en hebbedingetjes in de Voorstraat. Maar daarvoor had Brigitte al een winkeltje op de Meulmansweg en nog weer daarvoor (sinds 2011) op de Trasmolenlaan. “Maar nu, na ruim elf jaar ‘winkeltje spelen’ wil ik graag weer meer tijd hebben om datgene te doen waar mijn hart altijd vol van is: creëren’, laat Brigitte weten.

“Ik ben een creator en vormgeefster in hart en nieren en mijn passie is ontwerpen, interieurstyling, conceptontwikkeling en fotograferen. Het afgelopen jaar ben ik al een dag extra dicht gegaan om meer tijd te hebben voor mijn (interieur)stylingopdrachten buitenshuis. Dit loopt nu zo lekker dat ik meer tijd vrij wil maken voor mijn klanten.”

Leegverkoop

Voor Brigitte ligt er dus een prachtige nieuwe uitdaging te wachten. Maar Woerdenaren zullen dus afscheid moeten nemen van de winkel. Dat hoeft niet op stel en sprong. De bedoeling is om aan het einde van de zomer, uiterlijk aan het einde van dit jaar, de deuren definitief te sluiten. Vanaf deze woensdag (16 mei) is er leegverkoop in de winkel. Alles moet weg en mag weg met mooie kortingen.

Een klein beetje goed nieuws: de webshop Allesisliefde.com blijft gewoon bestaan.

Brigitte van Hengel alles is liefde

Brigitte: ‘Later kwam ze terug om mij te bedanken dat ik haar huwelijk had gered’

Brigitte van Hengel is een stoere ondernemer die echt alles alleen doet. Haar startkapitaal kreeg ze...

Meer over

Nieuws

adv.