Stein: ‘Zo pas jij voor de zomer weer vol zelfvertrouwen je bikini of zwembroek’

Aangeboden door Vida Vitaal 5 april 2019

De zomer komt eraan en dat betekent dat jouw bikini of zwembroek weer de kast uit mag. Misschien heb je zelfs je strandvakantie al geboekt? Maar dan kom je erachter dat de zwemkleding niet zo lekker meer zit. Balen, toch wat kilootjes aangekomen door feestdagen en andere feestjes. Stein van Spankeren van Vida Vitaal kan jou op drie manieren helpen om dat zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Zodat jij gewoon weer lekker in je bikini of zwembroek past! Lees maar:

Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

Hulp van professionele coach in Woerden

Afvallen Woerden Vida Vitaal
Eigen foto’s.

Stein heeft al veel mensen uit Woerden en omgeving geholpen om af te slanken. Hij is een gediplomeerde coach en werkt met een speciaal programma dat al veel positieve resultaten heeft opgeleverd. “Afslanken is niet alleen het verliezen van gewicht. Integendeel, daar begint het pas! Om je behaalde resultaat ook te behouden, zullen we een gedragsverandering tot stand moeten brengen Dat klinkt heel moeilijk, maar dat gaat gedurende het programma bijna vanzelf. En ik help je natuurlijk! Aan het einde van het programma weet jij precies hoeveel je kunt eten en wat je kunt eten, zonder dat je weer aankomt. Je hebt jezelf gezonde eetgewoontes aangeleerd!”, zegt Stein.

Wist je dat Stein zelf ruim 40 kilo is afgevallen? Hij weet dus precies wat je doormaakt. Deze mensen heeft Stein al geholpen:

Afvallen Woerden coach Stein Vida Vitaal

Deze 5 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein van Vida Vitaal

Stein van Vida Vitaal in Woerden heeft al veel mensen geholpen met afvallen, het veranderen van hun ...

Swipe naar links voor meer handige tips.

Met Straight Away-producten

Straight Away
Foto: Peete van Spankeren

Heb jij de reclames van Straight Away weleens op tv gezien? In Woerden kun je een speciaal Straight Away-programma volgen bij Stein van Vida Vitaal. Je hebt dan elke week de keuze uit een ruim aanbod van shakes, repen, havermout, soepen en warme maaltijden. Maaltijden als Pasta Bolognese, Cottage Pie, Chili con Carne, Pasta Carbonara, Sweet and Sour Noodles of Pasta Broccoli. Genoeg keuze!

Bevatten alle vitamines en mineralen

Stein: “De producten van Straight Away bevatten alle vitamines en mineralen die je als volwassen persoon nodig hebt in een gezond voedingspatroon. Je krijgt dus gewoon alles binnen! Daarnaast zijn de producten van Straight Away nauwkeurig samengesteld door een team van voedingsdeskundigen. Zij zorgden ervoor dat de hoogwaardige eiwitten die zijn gebruikt zo goed in verhouding zijn, dat je geen honger zult hebben! Je kiest 4 producten per dag uit het ruime assortiment van maar liefst 31 verschillende warme een koude maaltijdvervangers.”

Swipe naar links voor meer handige tips.

Figuurcorrectie met de TEI

TEI figuurcorrectie woerden
Foto: Vida Vitaal

De TEI? Dat is een apparaat waarmee verschillende lichamelijke klachten behandeld worden. Door een combinatie van infrarood- en elektrostimulatie kunnen klachten als oedeem verholpen worden. Maar de TEI kan ook figuurcorrecties doen. Stein: “Met de TEI kan ik plaatselijke vetophopingen laten verdwijnen, zoals de zogeheten lovehandles. Maar ook kan ik opgerekte huid door bijvoorbeeld een zwangerschap weer strakker maken en striae en cellulitis verminderen.”

“Maar de TEI kan nog veel meer. Want er kunnen ook pijnklachten mee behandeld worden. Door de infrarood- en elektrostimulatie kan heel effectief de kern van de pijn worden verminderd. Heel geschikt voor klachten als PMS, reuma, hernia, overgangsklachten of (sport)blessures. Terwijl ik het juiste programma voor je programmeer, kijk jij ontspannen naar je favoriete serie op Netflix. Goed geregeld toch?”

Maar direct een vrijblijvende afspraak

Heb jij hulp nodig bij afvallen, zodat jij van de zomer weer met zelfvertrouwen het strand op kan? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Stein van Vida Vitaal. Dat doe je zo:


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vida Vitaal. Meer over Vida Vitaal ontdekken?

Vida Vitaal coaches

Vandaag gesloten

Pompmolenlaan 26, Woerden

Bekijk meer:coaches

Lees ook:

snel en blijvend afslanken in Woerden

Hier kun je snel en blijvend afvallen in Woerden

Snel en blijvend afvallen; klinkt dat als te mooi om waar zijn? Nou, toch kan het! Er zijn de afgelo...
Stein van Vida Vitaal Woerden

Afslankcoach Stein viel zelf 40 kilo af: ‘Ik ben extra gedreven om mensen te helpen’

Mensen blij maken en meer zelfvertrouwen geven. Dat is wat afslankcoach Stein van Spankeren (33) van...
Afvallen Woerden coach Stein Vida Vitaal

Deze 5 mensen zijn heel veel kilo’s afgevallen bij Stein van Vida Vitaal

Stein van Vida Vitaal in Woerden heeft al veel mensen geholpen met afvallen, het veranderen van hun ...
Pagina 1 / 3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.