Woerden

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vincent: ‘Het beste geluid in je huiskamer krijg je door deze superkleine speakers’

Aangeboden door Electro World de Groot Woerden 12 februari 2020

Of je nu naar een romantische komedie, een plaat van jouw favoriete artiest, een sportwedstrijd of weer eens naar een Woerdenaar op tv zit te kijken, het geluid moet goed zijn. Maar je wilt ook niet van die megaspeakers in je woonkamer. Snappen we. Daarom heeft Electro World de Groot in Woerden de uitkomst voor jou: de Bose Lifestyle 650. Deze superkleine speakers zorgen voor wonderbaarlijk mooi geluid in welke hoek van de kamer je ook zit.

Zo’n home-cinemasysteem hoeft dus niet groot te zijn. “De vijf luidsprekers van de Lifestyle 650 zijn compact, eenvoudig en passen in iedere huiskamer. Daarnaast kun je er via bluetooth en wifi draadloos muziek mee streamen. En je beheert het systeem via één console met een universele afstandbediening”, vertelt Vincent de Groot van Electro World. Maar ook via een app op de smartphone kun je luisteren naar jouw favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify of Deezer.

Installatie bij jouw thuis

En weet je wat helemaal handig is? Het systeem wordt gewoon bij je thuis geïnstalleerd. “We sturen niemand met de doos de deur uit. We kunnen het hele Bose Lifestyle 650 bij iedereen thuis installeren. Dat betekent dat we alle kabels leggen, de juiste apps installeren, de wifi testen en ook de speakers ophangen als dat nodig is. Daarnaast leggen we fatsoenlijk uit hoe alles werkt. Iemand heeft namelijk veel geld besteed en dan moet natuurlijk alles perfect werken.”

Ervaar het zelf

Wil je zelf het geluid van de Bose Lifestyle 650 ervaren? Ga dan meteen naar Electro World de Groot aan de Molenstraat. Vincent en zijn collega’s staan voor je klaar om een demonstratie te geven met een lekker kopje koffie erbij.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Electro World de Groot Woerden. Meer over Electro World de Groot Woerden ontdekken?

Electro World de Groot Woerden elektronicawinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Molenstraat 2, Woerden

Bekijk meer:elektronicawinkels

Lees ook:

Vincent Electro World de Groot Woerden

De elektronicazaak van Vincent bestaat 50 jaar en dat wordt groots gevierd

In de Woerdense binnenstad is het groot feest bij Electro World de Groot. Het Woerdense familiebedri...
Qled 8k yv Samsung Woerden Electro World de Groot

De tv met het scherpste beeld vind je hier in Woerden

Zit jouw lief alsmaar te klagen over de beeldkwaliteit van jullie tv? Nou, dit is de uitkomst! Want ...
Vincent de Groot van Elektro World Woerden

Vincent: ‘Koken op inductie wordt steeds populairder in Woerden’

Of je nou wilt of niet, vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven in Woerden, zo lijkt het: ga...

adv.